MasterChef 2024: «Γεύση» απ’ όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα

15:46 15/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Το MasterChef επιστρέφει στις οθόνες μας απόψε (15.01.2024) στις 21:00 και φυσικά μαζί του επιστρέφουν και οι chef της καρδιάς μας, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Ο μεγαλύτερος μαγειρικός τηλεοπτικός διαγωνισμός, συνώνυμος της επιτυχίας, ο απόλυτος κυρίαρχος στο είδος του επιστρέφει στο Star. Και τίποτα δεν είναι το ίδιο! Οι τρεις κορυφαίοι chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας

Κουτσόπουλος, παίρνουν θέση και η υπέροχα συναρπαστική περιπέτεια του MasterChef 2024 ξεκινά!

Οι τρεις chef της καρδιάς μας, αναζητούν μάγειρες τολμηρούς, δημιουργικούς, με πρωτότυπες ιδέες, μαγειρική ενέργεια, ακραίες γαστρονομικές προσεγγίσεις, που θα παρουσιάσουν πιάτα με φαντασία, έμπνευση, ποιότητα, νοστιμιά! Ανάμεσά τους θα είναι ο επόμενος ή η επόμενη MasterChef!

Στο νέο trailer και στα απολαυστικά teaser, που ακολουθούν, παίρνουμε μια πρώτη γεύση από το τι θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα του MasterChef 2024! 

Aγωνία, γέλιο, πηγαίο χιούμορ και φυσικά λαχταριστές, πρωτότυπες γεύσεις στο πιάτο!

Υποψήφιοι μάγειρες από όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας θα βρεθούν πίσω από τον μαγειρικό πάγκο του MasterChef 2024 για την απόλυτη μαγειρική αναμέτρηση, με στόχο να παρουσιάσουν ένα δημιουργικό, αψεγάδιαστο, γευστικό και άρτια εκτελεσμένο πιάτο, που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο, ώστε να πείσουν τους κριτές και να κερδίσουν την πολυπόθητη λευκή ποδιά και μια θέση στην 24αδα του διαγωνισμού!

Οι διαγωνιζόμενοι καλούνται να δώσουν τον καλύτερο μαγειρικό εαυτό τους, φτιάχνοντας το πιάτο της ζωής τους. Το πιάτο που θα αναδείξει το μαγειρικό τους ταλέντο. Στο MasterChef 2024 το βασικό και κύριο συστατικό των επικών auditions, αλλά και της συναρπαστικής συνέχειας, θα είναι οι μαγειρικές μονομαχίες, που θα μας καθηλώσουν!

Στις auditions οι υποψήφιοι, που θέλουν να φορέσουν όσο τίποτα άλλο τη λευκή ποδιά, θα εμφανίζονται μπροστά στους τρεις chef κριτές για την κρίση των πιάτων τους σε δυάδες! Όσοι και όσες καταφέρουν να τους εντυπωσιάσουν γευστικά και να εξαλείψουν τον ανταγωνισμό με το μαγειρικό σπαθί τους, θα παίρνουν το χρυσό εισιτήριο για την επόμενη φάση και θα περνάνε απευθείας στο σπίτι του MasterChef.

Στο MasterChef 2024 τα έπαθλα είναι πιο σπουδαία από ποτέ… 

Ο μεγάλος νικητής, που θα ξεπεράσει, όχι τους αντιπάλους του, αλλά τον εαυτό του και θα ανταπεξέλθει στις εξαιρετικά εφευρετικές μαγειρικές δοκιμασίες του MasterChef 2024, εκτός από το τρόπαιο και τον τίτλο του MasterChef, θα κερδίσει 70.000€ ως χρηματικό έπαθλο και επιπλέον 30.000€ σε εξοπλισμό για επαγγελματική κουζίνα.

Για πρώτη φορά θα υπάρξει έπαθλο και για τον 2ο φιναλίστ του τελικού, που θα εισπράξει το ποσό των 30.000€!

Ειδικά έπαθλα θα δίνονται κατά τη διάρκεια του MasterChef 2024. Mystery Box, Τεστ Δημιουργικότητας, αλλά και τα καθιερωμένα Awards, θα μοιράσουν φέτος, περισσότερα από 30.000€ στους νικητές!

Συνολικά πάνω από 160.000€ μόνο σε έπαθλα!

Ποιοι θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν μια θέση στο διαγωνισμό του MasterChef 2024; Από αυτούς μόνο ένας θα είναι ο νικητής!

Ένα ακόμα αξέχαστο μαγειρικό ταξίδι γεμάτο γαστρονομικές προκλήσεις και επικές γλυκές, αλμυρές, καυτερές, gourmet μονομαχίες, ξεκινά, απόψε, Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 21:00!

Ο μεγαλύτερος, πρωτότυπος, παγκόσμιος τηλεοπτικός διαγωνισμός μαγειρικής, συνεχίζει για άλλη μια συναρπαστική σεζόν την επιτυχημένη πορεία του στο Star για να αναδείξει τον επόμενο Έλληνα MasterChef 2024!

To άρθρο MasterChef 2024: «Γεύση» απ’ όσα θα δούμε στην αποψινή πρεμιέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα