MasterChef 2024: Συνεργάτης του Τζιοβάνι κέρδισε τις εντυπώσεις – «Έχουμε μπροστά μας μάγειρες»

22:10 22/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Το 2021 ο Τζιοβάνι Σκαράτζι έφτασε στον τελικό του MasterChef, ωστόσο, δεν κατάφερε να κερδίσει τη Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Ο Ιταλός σεφ άνοιξε τα δικά του εστιατόρια, και στο επεισόδιο της Δευτέρας, ένας συνεργάτης του ήταν ένας από τους διαγωνιζόμενους του Masterchef 2024.

Ο 30χρονος Σοφοκλής ήταν ένας από τους δύο παίκτες που μαγείρεψαν για να κερδίσουν την ποδιά. O μάγειρας επέλεξε ένα vegeterian πιάτο, παρότι δεν είναι ο ίδιος vegetarian. Ο άλλος διαγωνιζόμενος

ήταν ο Χρήστος, ο οποίος μαγείρεψε φιλέτο σκορπίνας.

Και τα δύο πιάτα, ως πορος την εμφάνιση, άρεσαν και στους τρεις κριτές, όπως και γευστικά με τη «μονομαχία» να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

«Είστε δύο μάγειρες που ήρθαν με πολύ καλές ιδέες, χαμηλών τόνων, συγκεκριμένοι, καθαροί… εμένα μου κάνει πολύ αυτό», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Το πιάτο που… πέρασε στον πόντο ήταν αυτό του Σοφοκλή με τον Χρήστο να φοράει στον συμπαίκτη του την ποδιά.

«Χρήστο παίρνεις την ποδιά και τη φοράς στον Σοφοκλή», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. «Δεν είναι άβολο, γιατί Σοφοκλή παίρνεις άλλη μία ποδιά και τη βάζεις στον Χρήστο.

Έχουμε μπροστά μας δύο καταπληκτικούς μάγειρες, δύο ανθρώπους με τους οποίους μιλάμε την ίδια γλώσσα, που χρειαζόμαστε στον διαγωνισμό. Συγχαρητήρια και στους δύο», πρόσθεσε ο σεφ και κριτής.

Ο ανταγωνισμός, η πίεση και η αγωνία κορυφώνονται και το παραμικρό λάθος μπορεί να κοστίσει την πολύτιμη λευκή ποδιά. Η ψυχραιμία, η αφοσίωση στον στόχο, η ικανότητα, θα αποτελέσουν σημαντικά στοιχεία, που θα καθορίσουν το αποτέλεσμα.

To άρθρο MasterChef 2024: Συνεργάτης του Τζιοβάνι κέρδισε τις εντυπώσεις – «Έχουμε μπροστά μας μάγειρες» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
MasterChef 2024, Συνεργάτης, Τζιοβάνι, – Έχουμε,MasterChef 2024, synergatis, tziovani, – echoume