Masterchef 2024 – Έξαλλος ο Γιάννης με τη Χριστίνα: «Πάρε ένα πόστο μαντάμ, άσε μας να κάνουμε τη δουλειά μας»

07:31 11/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Όσο πλησιάζουμε στην τελική ευθεία, τα πράγματα στο Masterchef 2024 θα δυσκολεύουν για όλους τους διαγωνιζόμενους, και οι κόντρες μεταξύ τους θα μεγεθύνονται.

Η δοκιμασία, αρχικά, κάποιους τους ενθουσίασε, αφού ένιωθαν ότι είναι στα «μέτρα» τους, αλλά τα λάθη και οι αστοχίες, που προέκυψαν στην πορεία, άλλαξαν σύντομα τη διάθεσή τους.

Κατά τη διάρκεια της εξωτερικής Ομαδικής Δοκιμασίας, στο επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης, η Χριστίνα με τον Γιάννη είχαν μία μαγειρική διαφωνία για τα γραμμάρια που πρέπει να ζυγίζει το κρέας, προκειμένου

να είναι «fusion».

«Αυτό δεν είναι σωστό. Δεν μπορώ να το κάνω, μάγκες», είπε ο Γιάννης και μετά από αρκετή συζήτηση με την υπόλοιπη μπριγάδα, η Χριστίνα έδωσε την έγκρισή της να γίνει με τον δικό του τρόπο.

«Δε θέλω να βρίσω on air, αν ήμασταν στην κουζίνα θα της έλεγα “άντε γα….”», δήλωσε ο πρώην αρχηγός στις κάμερες φανερά εκνευρισμένος.

Σε άλλο σημείο, ο Γιάννης προσέθεσε σε έντονο ύφος: «Πάρε ένα πόστο μαντάμ και άσε μας να κάνουμε τη δουλειά μας».

Οι δυο μπριγάδες, στο επεισόδιο της Τετάρτης, έπρεπε να παρουσιάσουν στους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο και στον καλεσμένο τους, chef,John Σκοτίδα, ένα fusion menu, εμπνευσμένο από τις κουζίνες της Ελλάδας, της Ισπανίας, της Ιταλίας και της Ιαπωνίας.

 

To άρθρο Masterchef 2024 – Έξαλλος ο Γιάννης με τη Χριστίνα: «Πάρε ένα πόστο μαντάμ, άσε μας να κάνουμε τη δουλειά μας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Masterchef 2024 – Έξαλλος, Γιάννης, Χριστίνα, Πάρε,Masterchef 2024 – exallos, giannis, christina, pare