Pink Woman: 40% αυξήθηκαν οι πωλήσεις γυναικείων ενδυμάτων το α’ τρίμηνο 2023 – Τα σχέδια για νέα καταστήματα

17:25 19/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Με απόλυτα ικανοποιητικούς ρυθμούς ξεκίνησε το 2023 για την Intrafashion Group που αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων με είδη ένδυσης Pink Woman, καθώς κατά το πρώτο τρίμηνο της τρέχουσας χρήσης οι πωλήσεις αυξήθηκαν σε ποσοστό 40%, έναντι του αντίστοιχου περυσινού διαστήματα, ενώ παρά την αποχώρησή της από το The Mall Athens, η εταιρεία

επέκτεινε την παρουσία της με 8 νέα σημεία πώλησης.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος Δημήτρης Ματεμτζής δήλωσε ότι «η αύξηση αυτή αντανακλά, τόσο την αναπτυξιακή πορεία του ομίλου αλλά και το “αδύναμο” πρώτο τρίμηνο του 2022 που δημιούργησε τις συνθήκες περαιτέρω ευνοϊκής σύγκρισης για φέτος».

Πολιτική δικτύου

Στον απόηχο της λήξης συνεργασίας μεταξύ της Pink Woman και του The Mall Athens, η διοίκηση του ομίλου ανακοίνωσε ένα καταιγισμό νέων καταστημάτων ο οποίος υλοποιήθηκε κατά την διάρκεια του α’ τριμήνου.

Πρόκειται για 8 νέα εταιρικά καταστήματα Pink Woman retail concept που ενισχύουν το φυσικό δίκτυο καταστημάτων, το οποίο άγγιξε πλέον τα 110 σημεία πώλησης. Συγκεκριμένα πρόκειται για καταστήματα σε: Αvenue Mall, Μαρούσι, Νέα Ιωνία, Βριλήσσια (στην Αθήνα), καθώς και Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, Αλιβέρι, Αμαλιάδα, ενώ πραγματοποιήθηκε μεταστέγαση και άνοιγμα νέου καταστήματος στην καρδιά της αγοράς του Αγρινίου. Σημειώνεται δε, πως εγκαινιάστηκε το ανακαινισμένο Pink Woman store στον εμπορικότερο πεζόδρομο της πρωτεύουσας (Ερμού 16).

Σημειώνεται, ότι ο όμιλος Intrafashion, με το αναγνωρισμένο brand Pink Woman αποτελεί τον μεγαλύτερο και ταχύτερα αναπτυσσόμενο Fast Fashion Women’s Retailer της ελληνικής αγοράς. Διαθέτει κεντρικά γραφεία στην Αθήνα και logistics centre στην Καβάλα, ενώ απασχολεί πάνω από 500 άτομα προσωπικό, σε ένα πλήρως καθετοποιημένο επιχειρησιακό μοντέλο που ξεκινά από τη Δημιουργία και το Σχεδιασμό, καταλήγοντας στην τελική καταναλώτρια, μέσω του δικτύου καταστημάτων της.

To άρθρο Pink Woman: 40% αυξήθηκαν οι πωλήσεις γυναικείων ενδυμάτων το α’ τρίμηνο 2023 – Τα σχέδια για νέα καταστήματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα