Premier League: Φοβερή ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ - Σοκ στο φινάλε για την Άρσεναλ

19:06 26/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Με ένα τραγικό ξεκίνημα στο παιχνίδι, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δέχθηκε δύο γκολ στο πρώτο πεντάλεπτο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, αλλά κατάφερε τελικά να φθάσει στην ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 3-2 στην Premier League.

Ο Ανοβιγί στο 2′ και ο Μπόλι στο 4′ “πάγωσαν” το Ολντ Τράφορντ και έβαλαν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στα… σχοινιά, αλλά ο Έρικσεν μείωσε πριν

το ημίχρονο και επέτρεψε στην ομάδα του να φέρει… τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος. Ο Κασεμίρο ισοφάρισε από τρομερή κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ του Μπρούνο Φερνάντες, ο οποίος σκόραρε στη συνέχεια από τη βούλα του πέναλτι, για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του Τεν Χαγκ. Στο μεταξύ, η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε μείνει όμως και με 10 παίκτες, χάρη στην αποβολή του Γουόραλ.

Σε ανατροπή έφθασε και η Άρσεναλ κόντρα στη Φούλαμ, αλλά παρότι έμεινε κι αυτή με παίκτη παραπάνω, δέχθηκε στο τέλος την ισοφάριση από τη συμπολίτισσα και έμεινε στο 2-2. Ο Περέιρα μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα άνοιξε το σκορ, με τους Σακά και Ενκετία να ανατρέπουν όμως το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 83′ ο Μπάσεϊ αποβλήθηκε μάλιστα με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Παλίνια στο 87′ κατάφερε να “παγώσει” το Έμιρεϊτς, σκοράροντας το δεύτερο γκολ της ομάδας του. Η Άρσεναλ είχε έτσι την πρώτη απώλεια βαθμών στη φετινή Premier League και έμεινε με 7 βαθμούς στην κορυφή, όπου έχει πλέον συγκάτοικο την Τότεναμ.

Τα αποτελέσματα στην Premier League

Τσέλσι-Λούτον 3-0 
(17΄, 68΄ Στέρλινγκ, 75΄ Τζάκσον) 

Μπόρνμουθ-Τότεναμ 0-2 
(17’ Μάντισον, 63’ Κουλουσέφσκι) 

Άρσεναλ-Φούλαμ 2-2 
(70’πέν. Σάκα, 72’ Ενκέτια – 1’ Περέιρα, 87’ Παλίνια) 

Μπρέντφορντ-Κρίσταλ Πάλας 1-1 
(18’ Σάντε – 76’ Αντερσεν) 

Έβερτον-Γουλβς 0-1 
(87’ Κάλαϊτζιτς)  

Μάντσεστερ Γιουν.-Νότιγχαμ Φόρεστ 3-2  
(17’ Ερικσεν, 52’ Καζεμίρο, 76’πέν. Φερνάντες – 2’ Αβονίγι, 4’ Μπολί)  

To άρθρο Premier League: Φοβερή ανατροπή για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-2 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ - Σοκ στο φινάλε για την Άρσεναλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα