Seajets – WorldChampion Jet: Με ασύγκριτη άνεση και πολυτέλεια στον αγαπημένο σου προορισμό

15:09 3/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Το καλοκαίρι, για τους περισσότερους από εμάς, σημαίνει διακοπές. Όταν, μάλιστα, φτάνεις στον αγαπημένο σου προορισμό με το WorldChampion Jet της SEAJETS, τότε το ταξίδι είναι σίγουρα μία μοναδική εμπειρία.

Το ταξίδι με το WorldChampion Jet στις Κυκλαδες,

είναι μία πραγματικά αναβαθμισμένη ταξιδιωτική εμπειρία.

Τα ελληνικά νησιά αποτελεούν, δίχως αμφιβολία, μία από τις πρώτες μας επιλογές, όταν σκεφτόμαστε τις διακοπές μας, και κάθε νησί έχει τη δική του προσωπικότητα.

ΚΑΙ ΕΣΥ JET!

Ταξίδι με ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια, φτάνεις στα αγαπημένα σου νησιά πιο γρήγορα από ποτέ.

WorldChampion Jet

Ο πρωταθλητής κόσμου WORLDCHAMPION JET σας ταξιδεύει καθημερινά από Πειραιά προς:

– Σύρο σε 2.00’

Μύκονο σε 2.35’

– Νάξο σε 3.25’

– Ίο σε 4.05’

– Σαντορίνη σε 4.45’

Το ταχύπλοο, με ρεκόρ Γκίνες για την ταχύτητά του, και βραβευμένο ως πλοίο της χρονιάς, σας ταξιδεύει με ασύγκριτη ταχύτητα, άνεση αλλά και πολυτέλεια.

Στο κεντρικό αίθριο του πλοίου θα βρείτε ένα αυθεντικό μονοθέσιο της Formula 1, το οποίο έχει τρέξει στον κορυφαίο παγκοσμίως θεσμό του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Μην χάσετε την ευκαιρία να φωτογραφηθείτε και να δείτε από κοντά μία γνήσια Minardi που οδηγούσε ο Jos Verstappen, και το οποίο θα συνοδεύει το WorldChampion Jet στα ταξίδια του.

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το WorldChampion Jet.

Σύρος: Ένας κρυμμένος θησαυρός στις Κυκλάδες

Το νησί της Σύρου, στις Κυκλάδες, είναι ένας κρυμμένος θησαυρός που αναμένει να ανακαλυφθεί. Στο κέντρο του Αιγαίου, η Σύρος είναι γεμάτη από εκπλήξεις που αντισταθμίζουν την περιορισμένη της έκταση.

Το νησί διαθέτει ένα εντυπωσιακό συνδυασμό κλασικής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής και νεοκλασικής ομορφιάς, καθώς και μια απίστευτη ποικιλία από πολιτιστικές εκδηλώσεις. Το πλούσιο ιστορικό της παρελθόν, με επίκεντρο την πόλη της Ερμούπολης, είναι ένας πραγματικός πολιτιστικός θησαυρός που μαγνητίζει τους επισκέπτες.

Οι παραλίες της Σύρου είναι ιδανικές για όλους. Από την οικογενειακή Γαλησσά μέχρι την πιο ήρεμη Αχλάδι, υπάρχει κάτι για κάθε γούστο. Τα νερά είναι κρυστάλλινα και το φυσικό τοπίο είναι απαράμιλλο.

Στους αγαπημένους σας προορισμούς, πιο γρήγορα από ποτέ!

Η SEAJETS είναι η εταιρεία με το μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως, εξυπηρετώντας συνολικά 50 λιμάνια και περισσότερες από 400 διασυνδέσεις από Πειραιά, Ραφήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Βόλο, Μαντούδι Εύβοιας και Λαύριο, με τελικούς προορισμούς τις Κυκλάδες και το Αιγαίο.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:
www.seajets.com
210 710 7 710
ή επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

To άρθρο Seajets – WorldChampion Jet: Με ασύγκριτη άνεση και πολυτέλεια στον αγαπημένο σου προορισμό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα