Super League 1: Εξ αναβολής «μάχες» για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό

14:34 8/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Παναιτωλικό και ο Παναθηναϊκός τον Ατρόμητο στα δύο παιχνίδια που είχαν αναβληθεί στην πρεμιέρα της Super League 1, εξαιτίας των υποχρεώσεων των δύο ομάδων της Αθήνας στα προκριματικά του Champions League.

ΑΕΚ

και Παναθηναϊκός είναι τα φαβορί για τη νίκη και αμφότερες οι ομάδες “καίγονται” για βαθμούς, καθώς έχουν μείνει πίσω από τον Ολυμπιακό στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος.

ΑΕΚ εναντίον Παναιτωλικού

Στην OPAP Arena, η ΑΕΚ θα ψάξει την επιστροφή της στις νίκες μετά την ήττα στην Κρήτη από τον ΟΦΗ, αλλά και την ισοπαλία με τον Άγιαξ στο Europa League. Ο Ματίας Αλμέιδα θα προχωρήσει σίγουρα σε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, ενώ για ένα ακόμη παιχνίδι, δεν θα έχει στη διάθεσή του, τον Λιβάι Γκαρσία.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναιτωλικός θέλει να αλλάξει εικόνα με τον Γιάννη Πετράκη στον πάγκο του και να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη στη φετινή σεζόν, αφού έχει μόλις τρεις ισοπαλίες μετά από έξι αγώνες στη Super League 1.

Παναθηναϊκός εναντίον Ατρομήτου

Στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο με στόχο να πλησιάσει σε απόσταση… βολής τον Ολυμπιακό στην πρώτη θέση της βαθμολογίας της Super League 1.

Οι “πράσινοι” προέρχονται με τη σειρά τους από δύο ισοπαλίες, με τον ΠΑΟΚ στη Super League 1 και τη Μακάμπι Χάιφα στο Europa League, αλλά θα προχωρήσουν και σε πολλές αλλαγές, αφού αρκετοί ποδοσφαιριστές του Γιοβάνοβιτς έδειξαν κουρασμένοι από τα συνεχόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Από την πλευρά του, ο Ατρόμητος θα προσπαθήσει να βάλει τέλος στο αρνητικό του ξεκίνημα στη σεζόν, καθώς αγνοεί ακόμη τη νίκη στο πρωτάθλημα και έχει “κολλήσει” στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα της ημέρας

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 19:30 (Cosmote Sport 1HD)
Παναθηναϊκός – Ατρόμητος 21:30 (Cosmote Sport 1HD)

Η βαθμολογία της Super League 1

1. Ολυμπιακός 19

2. ΠΑΟΚ 14

3. Παναθηναϊκός 13

4.ΟΦΗ 12

5.ΑΕΚ 11

6. Πανσερραϊκός 9

7. Λαμία 9

8. Άρης 8

9. Αστέρας Τρίπολης 8

10. Κηφισιά 6

11. ΠΑΣ Γιάννινα 5

12. Ατρόμητος 3

13. Παναιτωλικός 3

14. Βόλος 2

To άρθρο Super League 1: Εξ αναβολής «μάχες» για ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα