Superleague 1, ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-0: Ζωντανός για την εξάδα

21:45 28/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε πέντε βαθμούς κι από μεγάλο φαβορί για τα πλέι οφ, έγινε το απόλυτο αουτσάιντερ λίγο πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Superleague.

Ωστόσο, οι Ηπειρώτες δεν καταθέτουν τα άπλα. Νίκησαν εντός έδρας τη Λαμία με 1-0 για την 25η αγωνιστική της Superleague κι έφτασαν ξανά στο όριο της ζώνης στο πλέι οφ και -1 από τον έκτο Αστέρα Τρίπολης, μία αγωνιστική

πριν το φινάλε.

Ο Πίρσμαν στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου πέτυχε το γκολ της νίκης για τους Γιαννιώτες που περιμένουν πλέον την εκδίκαση της έφεσής τους την Τετάρτη (02/03), την ώρα που η Λαμία γνώρισε 6η σερί ήττα της στο πρωτάθλημα κι έπεσε πλέον στη 13η θέση που (μετά και το τέλος των play outs) οδηγεί στο μπαράζ παραμονής.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Ηρακλής Μεταξάς): Λοντίγκιν, Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν, Καραχάλιος (72’ Μορέιρα), Στάνκο, Γκαρντάβσκι, Σνάιντερ (82’ Λιάσος), Ντομίνγκεθ, Περέα (87’ Παντελάκης).

ΛΑΜΙΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Γκαραβέλης, Μαζουλουξής (46’ Μπανγκουρά), Λούκας, Αντέτζο, Προβυδάκης, Γκέντσογλου (55’ Νούνιες), Μπεχαράνο, Σαραμαντάς (62’ Μαρτίνεθ), Ταϊρόν (78’ Ελευθεριάδης), Βέλλιος (55’ Αραμπούλι), Τσούκαλος.

To άρθρο Superleague 1, ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-0: Ζωντανός για την εξάδα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα