Survivor 2024: «Η Σταυρούλα έχει μένος μ’ εμένα» λέει η Ασημίνα Χατζηανδρέου

00:07 21/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή αλλά και τους συμπαίκτες της τα έβαλε η Ασημίνα Χατζηανδρέου λίγο πριν από τον τρίτο αγώνα ασυλίας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

«Ο τίτλος του MVP έχει χαθεί από την ομάδα μου, χωρίς λόγο. Μάλλον θέλουμε να τους τον δώσουμε και αυτόν. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ομάδα μου λειτουργεί έτσι», είπε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τους Διάσημους του Survivor.

Και

συνέχισε: «Αν βγει από εκεί και τους χαρίσουμε τον τίτλο του MVP, λογικά θα βγάλουν εμένα, δεν νομίζω να βγει η Κατερίνα. Και το λέω αυτό γιατί σε περίπτωση που βγει η Σταυρούλα, ξέρω ότι έχει μένος μ’ εμένα, οπότε θα βγάλει εμένα.

Η ερώτηση είναι, θέλει η ομάδα μου να βγάλουν εμένα; Δεν καταλαβαίνω και δεν μπορώ να καταλάβω. Τελικά μας συμφέρει να κερδίσουμε την ασυλία ή όχι; Να σπάσω σήμερα τα πόδια μου για την ομάδα μου ή να κάτσω στον πάγκο και να είμαι αραχτή και light, να μην ασχολούμαι με κανέναν, να κοιτάξω κι εγώ την παρτάρα μου και την υγεία μου; Δεν καταλαβαίνω τελικά ποιος εδώ μέσα θέλει το καλό της ομάδας και ποιος το προσωπικό του καλό», είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

  

Από την πλευρά της, η Σταυρούλα Χρυσαειδή, εξέφρασε την άποψη πως οι Διάσημοι και ειδικά ο Αλέξης Παππάς έχουν… θέμα με τον Τζέιμς Καφετζή.

«Έχει ένα θέμα με τον Τζέιμς, ένα κόλλημα, μια εμμονή, όπως κι όλη η ομάδα έχει ένα κόλλημα με τον Τζέιμς, τον φοβούνται κιόλας», είπε η παίκτρια των Μαχητών.

 

Survivor: Κυριακή έως Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor 2024: «Η Σταυρούλα έχει μένος μ’ εμένα» λέει η Ασημίνα Χατζηανδρέου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα