Survivor 2024: Κατέρρευσε μετά τον άγριο καυγά η Ανδριάνα Καγιά

23:57 10/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Βγήκε υποψήφια για αποχώρηση γιατί οι συμπαίκτες της θεωρούν ότι δεν έχει ενταχθεί στην ομάδα. Λίγο πριν από τον αγώνα για το έπαθλο αλλά και τη μονομαχία για την αποχώρηση από το Survivor, η Ανδριάνα Καγιά καυγάδισε με τον Σταμάτη Ταλαδιάνο και στη συνέχεια, ξέσπασε σε κλάματα. 

«Όποτε υπάρχουν κάμερες εδώ στην καλύβα, η Ανδριάνα δεν έρχεται να μιλήσουμε ποτέ για αυτά που είναι on camera. Πάντα πίσω από την κάμερα θα πάει και θα κακοχαρακτηρίσει

τον οποιονδήποτε και θα πει κάτι για εμάς. Ενώ, όποτε εμείς την καλούμε στην κάμερα, πάντα αποφεύγει το κομμάτι αυτό. Αποφεύγει να μας μιλήσει, αποφεύγει να ανοιχτεί, αποφεύγει να μας πει αυτό που σκέφτεται» δήλωσε ο Σταμάτης στην κάμερα του Survivor.

«Δεν ξέρω αν είναι τα νεύρα της ή αν φτάνει στα όρια της επειδή πεινάει ή είναι κουρασμένη ή λόγω του ότι ήταν άρρωστη. Αυτό της βγαίνει στο να κακοχαρακτηρίσει τους υπολοίπους, που είναι πολύ άσχημο να μη συγκρατείς τα νεύρα σου, αλλά εμείς της ζητήσαμε να κάτσει να ηρεμήσει», συμπλήρωσε.

Η Ανδριάνα, από την πλευρά της, ξέσπασε για το σχόλιο περί ασθένειας που έκανε ο συμπαίκτης της, όταν κάποιοι παίκτες των Μαχητών έβηχαν ή είχαν πυρετό στην καλύβα. «Εντάξει, ρε παιδί μου, σεβάσου λίγο! Εμένα μην με σέβεσαι γιατί δεν με γουστάρεις, γιατί δεν με συμπαθείς, γιατί δεν σου κάνω σαν χαρακτήρας ή σαν παρέα αλλά για τα άλλα παιδιά, που είναι και φίλοι σου, λες τέτοιο πράγμα; Δηλαδή το λέει άνθρωπος αυτό; Τι να πω, ας ελπίσω να τα ξεπεράσουμε αυτά και να συνεχίσουμε για να πάμε καλά στα αγωνίσματα».

«Να ξέρεις ένα πράγμα, στη ζωή υπάρχει και μια χιουμοριστική περίπτωση» δήλωσε on camera, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί, ο Σταμάτης, με την Ανδριάνα να υπογραμμίζει πως «όχι, δεν κάνεις χιούμορ όταν ο άλλος ψοφάει στον πυρετό ή τον άλλον τον έχει βαρέσει ο ήλιος στο κεφάλι. Δεν το λες αυτό σε έναν άρρωστο άνθρωπο».

  

Όταν οι δυο ομάδες πήγαν στο αγώνισμα για το πρώτο έπαθλο φαγητού στο φετινό Survivor, η παίκτρια των Μαχητών αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Σταμάτη και τη Χρύσα. 

«Κάναμε μια συζήτηση με τον Σταμάτη και τη Χρύσα για να μου δώσουν να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα τους μαζί μου. Για να πω την αλήθεια ισχυρίζονται πως λέω πράγματα πίσω από την πλάτη τους, πράγμα όμως που δεν ισχύει.

Ότι ο χαρακτήρας μου είναι πιο έντονος και πιο δυναμικός, και μπορεί να πω κάτι εκείνη την ώρα πιο έντονα δεν σημαίνει ούτε ότι είμαι κακός άνθρωπος ούτε ότι δεν συμπαθώ κάποιον. Απλά είπα από την αρχή ότι οι ενέργειες μας δεν ταιριάζουν, δεν έχουμε την επικοινωνία», είπε η Ανδριάνα, που δήλωσε… άτυχη «που δεν έπεσα σε μια καλή ομάδα». 

Όταν ο Γιώργος Λιανός τη ρώτησε με ποιον από τους συμπαίκτες της έχει έρθει κοντά και ποιον νιώσει στήριγμά της, η παίκτρια των Μαχητών ξέσπασε σε κλάματα.

«Κανένας. Ο εαυτός μου είναι το στήριγμα μου. Άλλωστε είναι κάτι που βλέπουμε σε κάθε Survivor. Να στοχοποιείται ένας παίκτης, συνήθως δυνατός παίκτης, που ενδεχομένως είναι και πιο δυναμικός οπότε είναι μέρος του παιχνιδιού και αυτό και το δέχομαι», είπε. 

  

Survivor: Κυριακή με Τετάρτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. 

To άρθρο Survivor 2024: Κατέρρευσε μετά τον άγριο καυγά η Ανδριάνα Καγιά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor 2024, Κατέρρευσε, Ανδριάνα Καγιά,Survivor 2024, katerrefse, andriana kagia