Survivor 2024: Τα παράτησε και αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής

04:26 19/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Η περιπέτεια του πατέρα του στον Ειρηνικό φαίνεται ότι ήταν τόσο σοκαριστική που ο Τζέιμς Καφετζής αποφάσισε να αποχωρήσει από το Survivor. Και το έκανε μέσα από τη μονομαχία.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (18.04.2024) τα είχε όλα: έναν αγώνα που ήταν και ασυλίας και του πρώτου μεγάλου επάθλου, έναν αγώνα που είχε εντάσεις και δυνατές μονομαχίες με πάθος, είχε την τελευταία ψηφοφορία για τον 4ο υποψήφιο και φυσικά τη

μονομαχία αποχώρησης, με τον Τζέιμς Καφετζή να αφήσει όλους τους παίκτες του Survivor άφωνους.

Πριν όμως φτάσουν οι τέσσερις μονομάχοι και οι συμπαίκτες τους στον στίβο της μονομαχίας, πέρασαν από έναν άλλο: αυτό της τελευταίας ασυλίας και του επάθλου.

Ενός επάθλου που ενθουσίασε τους παίκτες όταν τους το ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός: η ομάδα που θα κέρδιζε, θα πήγαινε σε βίλα, θα έκανε μπάνιο, οι παίκτες θα φορούσαν καθαρά ρούχα, θα πήγαιναν με λιμουζίνα στο Coco Bongo, θα επέστρεφαν στη βίλα, θα έπαιρναν την επόμενη μέρα το πρωινό τους, θα έκαναν μασάζ και γενικά θα περνούσαν σχεδόν δυο μέρες μακριά από την παραλία.

  

Έτσι, ο αγώνας είχε πάθος που περίσσευε. Όπως σε μια μονομαχία ανάμεσα στην Κατερίνα Δαλάκα και την Σταυρούλα Χρυσαειδή, όταν η δεύτερη έχασε την ισορροπία της σε ένα σημείο και κατηγόρησε την αντίπαλό της ότι την έσπρωξε. «Σοβαρέψου» απάντησε η Δαλάκα που είχε κερδίσει το ματς.

  

Η Χρυσαειδή σχολίασε το περιστατικό και σε cue της μετά τον αγώνα ασυλία, αναρωτώμενη ποια νομίζει η Δαλάκα ότι είναι.

  

Στα του αγώνα, οι Μπλε βρέθηκαν να προηγούνται με 8-4 αλλά εκείνοι που πήραν τη νίκη ήταν οι Κόκκινοι με σκορ 12-9 και τη Δαλάκα να νικά τη Χρυσαειδή. Και όχι μόνο κέρδισαν την 4η ασυλία, κυρίως όμως κέρδισαν το έπαθλο.

  

  

  

  

Και όταν επέστρεψαν, πήγαν στο Συμβούλιο του νησιού για την τελευταία ψηφοφορία πριν από τη μονομαχία. Οι Μπλε κλήθηκαν να διαλέξουν και δεύτερο παίκτη που θα έβγαινε υποψήφιος μετά τον Τζέιμς Καφετζή. Και αυτός ήταν ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

  

  

Αν και όταν ψηφίστηκε ο παίκτης της Μπλε ομάδας θεώρησε ότι αγωνιστικά είναι πιο κάτω από τους υπόλοιπους, στη μονομαχία, το στόχο της οποίας διάλεξε ο Τζέιμς Καφετζής, νίκησε τον συμπαίκτη του και παρέμεινε στο Survivor. Αντίστοιχα, αντίπαλοι στην πρώτη μονομαχία ήταν οι Κόκκινοι, Γιώργος Παπαχαραλάμπους και Χριστόφορος Ταξίδης, με τον δεύτερο να επικρατεί του συμπαίκτη του.

  

  

Έτσι για την παραμονή στο Survivor θα αγωνίζονταν ο Τζέιμς Καφετζής και ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους.

Και ενώ ο Τζέιμς Καφετζής χρειαζόταν έναν πόντο για να παραμείνει στο παιχνίδι, εκείνος αποφάσισε να αφήσει τον αγώνα στη μέση (ήθελε ακόμη έναν κρίκο για να κερδίσει) και να αποχωρήσει. Οι συμπαίκτες και αντίπαλοι τον χειροκρότησαν, σεβόμενοι την απόφασή του.

  

«Αυτή τη φορά ήθελα να το πάω μέχρι τέλους αλλά οι συγκυρίες δεν μου το επέτρεψαν. Έτσι είναι η ζωή. Η οικογένεια είναι πάνω απ’ όλα, δεν θα έβαζα ούτε τα χρήματα, ούτε το έπαθλο ούτε την εμπειρία πάνω απ’ αυτό», είπε ο Τζέιμς Καφετζής

Σε άλλο σημείο, σημείωσε: «Με όλα τα παιδιά γίναμε μια ωραία παρέα και δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις. Μέχρι και με τον Αλέξη Παππά ήρθαμε πιο κοντά και ειδικά την τελευταία εβδομάδα. Λάθη όλοι κάνουν αλλά οι πράξεις είναι αυτές που δείχνουν αργότερα τι άνθρωπος είναι ο καθένας».

  

Έκανε και μια εκτίμηση για την 4αδα του τελικού: Γιουλέκας, Χρυσαειδή, Μπολέτσης, Δαλάκα.

  

Στη συνέχεια, συνοδευόμενος από τους φίλους του Γιώργο Γκιουλέκα και Σταυρούλα Χρυσαειδή, ο Τζέιμς Καφετζής αποχώρησε από το Survivor.

  

Survivor: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ. 

To άρθρο Survivor 2024: Τα παράτησε και αποχώρησε ο Τζέιμς Καφετζής  δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα