Survivor All Star: «Καυγάς» για τον Βασάλο – Αποχώρησε η Εύη Σαλταφερίδου

02:08 28/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Γεμάτο… ένταση ήταν το αποψινό (27.04.2023) επεισόδιο του Survivor All Star, κατά το οποίο προβλήθηκε και η πρώτη αποχώρηση μετά το πάρτι της ένωσης.

Και εκείνη που πήρε τη δάδα της κι έφυγε ήταν η Εύη Σαλταφερίδου, αφήνοντας πίσω της η Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κλαίει και νέες εστίες… εντάσεων να έχουν δημιουργηθεί ανάμεσα στις δυο ομάδες του Survivor All Star.

Μια απ’ αυτές είναι αυτή ανάμεσα στη Μελίνα Μετατά και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βρίσκεται, άθελά του μάλλον, στη μέση.

Όλα

ξεκινούν από το γεγονός πως οι Κόκκινοι και οι Μπλε του Survivor All Star δεν μπορούν να συμβιώσουν στην κοινή καλύβα. Ένα από τα προβλήματα είναι το πως κοιμούνται οι παίκτες, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τη Μελίνα Μεταξά να… διεκδικούν το σανίδι δίπλα στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Χθες το βράδυ, καθώς γυρίσαμε από το Συμβούλιο, οι Μπλε τακτοποιήσαμε τα πράγματά μας στην καινούργια μας καλύβα. Οι Κόκκινοι είχαν πάρει τον δικό τους χώρο κι εμείς έπρεπε να βολευτούμε μες στα σκοτάδια. Είπαμε εγώ με τον Σπύρο να κοιμηθούμε δίπλα-δίπλα», ανέφερε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Η Μελίνα είπε μέσα στο Συμβούλιο ότι δεν θα πάρω πίσω τη θέση μου και μου έκανε και beef του τύπου: αν θες, κοιμήσου στο χώμα έξω απ’ την καλύβα. Είπα ότι δεν θα κάτσω να ασχοληθώ με τη Μελίνα, αδιάφορη μου περνάει ξεκάθαρα», συνέχισε η 26χρονη παίκτρια του Survivor.

«Κοιμηθήκαμε 5 άτομα στριμωχτά και πήγα τις κουβέρτες μου 20 εκατοστά πιο κοντά στη διαχωριστική γραμμή των Κόκκινων. Και έμαθα ότι η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό. Σε μένα δεν είπε τίποτα, τα κάνει όλα off-camera.

Αυτό που δεν κατάλαβα είναι το τι την ενόχλησε. Το ότι κοιμήθηκα εγώ εκεί; Ότι αυτή ξαφνικά ήθελε να κοιμηθεί δίπλα στον Κωνσταντίνο και δεν χωρούσαμε; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει; Δεν καταλαβαίνω όλο αυτό το παραλήρημα», πρόσθεσε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Επειδή είμαι πρώτη γυναίκα στα στατιστικά; Επειδή θεωρείται κι αυτή δυνατή παίκτρια και είναι πεσμένη; Ίσως την πειράζει κι αυτό. Γι’ αυτό δεν μου δίνει πίσω το κρεβάτι μου και θέλει να κοιμάται δίπλα στον Κωνσταντίνο; Τα θέλει όλα για πάρτη της μάλλον», κατέληξε η παίκτρια των Μπλε.

 

Από την πλευρά της, η Μελίνα Μεταξά έδωσε μία διαφορετική εκδοχή των γεγονότων, ενώ αποκάλυψε πως το πρωί η Σταυρούλα και ο Κωνσταντίνος επέστρεψαν μαζί από την τουαλέτα, αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα.

 

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος βρέθηκε στο επίκεντρο για ακόμη έναν λόγο: η ατάκα του Τάκη Καραγκούνια πως «αλλάξει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα» τον εξόργισε σε σημείο να σηκωθεί και να φύγει από το σημείο όπου συζητούσαν.

Νωρίτερα, ο Τάκης είχε πει ξεκάθαρα ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα έπρεπε να έχει ψηφιστεί αντί για τον ίδιο, αλλά, όπως είπε «είναι συνέχεια στο απυρόβλητο».

«Με διέκοπτε και με ειρωνευόταν. Έκανα ένα black humor, είπα ότι αλλάζει τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα», παραδέχτηκε ο Καραγκούνιας, αποδεχόμενος ότι ήταν λάθος αυτό που είπε.

«Είναι αγνώμων και αχάριστος. Πού ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή; Τραγικός, απαράδεκτος, τελείως άκομψο και εκτός παιχνιδιού», απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

 

 

Στον αγώνα ασυλίας, οι Μπλε, με τον Σπύρο Μαρτίκα να παίρνει ξανά τον τελευταίο πόντο, ήταν εκείνοι που επικράτησαν και κέρδισαν το έπαθλο φαγητού, διευρύνοντας συγχρόνως και το σερί τους έναντι των Κόκκινων.

 

Και στο Συμβούλιο του νησιού έφτασε η ώρα της κρίσης για Σπύρο Μαρτίκα, Γιώργο Κόρομι, Εύη Σαλταφερίδου, Τάκη Καραγκούνια και Μελίνα Μεταξά. Κανείς τους δεν ήθελε να φύγει, όπως είπαν όταν τους ρώτησε ο Γιώργος Λιανός πριν ανακοινώσει το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας του κοινού.

Και αυτό ήταν πως το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα θα πάρει η Εύη Σαλταφερίδου.

Παρότι η ίδια το αντιμετώπισε ψύχραιμα και δέχθηκε την ετυμηγορία του κοινού χαμογελαστή, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της για την αποχώρηση της φίλης της.

«Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματά μου. Βλέπω εδώ και τη Μαριαλένα να κλαίει και στεναχωριέμαι περισσότερο. Είπα ότι θα το ζήσω και θα το πάω μέχρι εκεί που με θέλει ο κόσμος. Χαίρομαι και για τις δύο ομάδες από τις οποίες πέρασα. Θέλω τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να θυμούνται ότι η ζωή είναι έξω. Είμαι γεμάτη», δήλωσε η Εύη Σαλταφερίδου και αποχώρησε από το Survivor All Star.

 

Την επόμενη εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε στους παίκτες ο Γιώργος Λιανός, στον Άγιο Δομίνικο να βρεθεί ο Ατζούν Ιλίτζαλι και αυτό σημαίνει… μεγάλο έπαθλο!

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: «Καυγάς» για τον Βασάλο – Αποχώρησε η Εύη Σαλταφερίδου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα