Survivor All Star: Ο Χανταμπάκης έσωσε τους Κόκκινους, Μαρτίκας και Αγόρου στον «τάκο»

02:05 3/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Τα… απόνερα της υποψηφιότητας του Στέλιου Χανταμπάκη απασχόλησαν ιδιαίτερα τους παίκτες και των δυο ομάδων του Survivor All Star.

Την επομένη της ήττας των Κόκκινων στον πρώτο αγώνα ασυλίας στο Survivor All Star, η ομάδα ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Οι Μπλε με την ψυχολογία τους ανεβασμένη από τις συνεχόμενες νίκες και το ταξίδι στο Λονδίνο, ήθελαν να εκμεταλλευθούν την αναστάτωση.

Στην Κόκκινη ομάδα τα όσα ειπώθηκαν στο Συμβούλιο μετά την ήττα και την υποψηφιότητα

Χανταμπάκη εκνεύρισαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος αναρωτήθηκε γιατί να είναι Χανταμπάκης καλύτερος από εκείνο, τον Κόρο ή τον Τάκη.

Ο παίκτης των Κόκκινων έχει βάλει στο στόχαστρο τον Χανταμπάκη, όταν υποστήριξε πως εκείνος του μετέφερε κάτι που του είχε πει παίκτης της Μπλε ομάδας. Και αυτή ήταν η Σταυρούλα Χρυσαειδή, που κατά τη Μελίνα Μεταξά, είπε στον Χανταμπάκη πως είναι ερωτευμένη με τον Βασάλο!

 

Με το κακό κλίμα να έχει… φωλιάσει στην πλευρά της καλύβας που βρίσκονται οι Κόκκινοι, οι δυο ομάδες βρέθηκαν στο στίβο μάχης για τον δεύτερο αγώνα ασυλίας. Ένας αγώνας που ήταν ξανά ντέρμπι και με τη… μοίρα να τα φέρνει έτσι που ο υποψήφιος Χανταμπάκης ήταν εκείνος που χάρισε την ασυλία στην ομάδα του.

 

 

Έτσι, ύστερα από ένα σερί νικών, οι Μπλε θα πήγαιναν στο Συμβούλιο για να ψηφιστούν.

Ένα Συμβούλιο όπου επικράτησε ένταση για την υποψηφιότητα Χανταμπάκη, με τον Τάκη Καραγκούνια να τα βάζει με τον Σπύρο Μαρτίκα και να έχει έντονο διάλογο και με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή!

 

 

Η κάλπη των Μπλε έβγαλε… ισοψηφία, με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου να είναι οι νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση από το Survivor All Star.

 

  

«Τι άλλο να κάνω; Σπαθιά να καταπιώ» αναρωτήθηκε ο Σπύρος Μαρτίκας, με τους Κόκκινους να επισημαίνουν ξανά ότι δεν περίμεναν τη νέα υποψηφιότητά του.

  

  

  

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Ο Χανταμπάκης έσωσε τους Κόκκινους, Μαρτίκας και Αγόρου στον «τάκο» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα