Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας δεύτερος υποψήφιος και χαμός στους Μαχητές

09:56 21/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Οι Μπλε έχασαν τη δεύτερη ασυλία και η συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια ήταν αρκετή για να τον φέρει στη θέση του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση από το Survivor All Star.

Ο Τάκης Καραγκούνιας, που έχει αποδείξει ότι δεν ξέρει να χάνει, ηττήθηκε στον τελευταίο κρίσιμο πόντο, με αποτέλεσμα οι Μαχητές να χάσουν την ασυλία με σκορ 10-7 και στο Συμβούλιο του νησιού να πρέπει να διαλέξουν παίκτη για να είναι υποψήφιος να φύγει από το Survivor All Star.

Ο

στίβος μάχης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός, με τους Κόκκινους να παίρνουν γρήγορα προβάδισμα και τους Μπλε, όσο κι αν προσπαθούσαν, να μην μπορούν να τους πλησιάσουν.

Ο Τάκης Καραγκούνιας επέμεινε να ματσαριστεί με τον Σπύρο Μαρτίκα, από τον οποίο ηττήθηκε και αυτό ενόχλησε την ομάδα του. Ήταν εκείνος που έπαιξε τον τελευταίο πόντο κόντρα στον Σάκη Κατσούλη και έχασε.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο 50χρονος μισθοφόρος είχε έντονο καυγά με τον Ηλία Γκότση (χάρη και στις… φιτιλιές του Σπύρου Μαρτίκα), ο οποίος συνεχίστηκε και στην καλύβα των Μαχητών και στο Συμβούλιο.

 

 

 

 

 

 

 

Στην ψηφοφορία, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης πήρε πέντε ψήφους αλλά ο Τάκης Καραγκούνιας είχε έξι και έτσι βγήκε υποψήφιος. Και φυσικά, αυτό δεν του άρεσε καθόλου!

 

 

Ο Καραγκούνιας εκτόξευσε τα βέλη του για τις κινήσεις του Ηλία Γκότση στο Survivor All Star και τον κατηγόρησε ευθέως ότι δειλιάζει να ματσάρει καλύτερους παίκτες αγωνιστικά.

«Έχω το θάρρος να λέω την γνώμη μου χωρίς να κολλώ. Έτρεχα στα κύματα κι ο Ηλίας Γκότσης λιαζόταν κάτω από έναν φοίνικα» είπε μεταξύ άλλων μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

 

Απόψε (21.03.2023) οι δυο ομάδες θα δώσουν τη μάχη για την τρίτη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας.

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Ο Τάκης Καραγκούνιας δεύτερος υποψήφιος και χαμός στους Μαχητές δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Τάκης Καραγκούνιας, Μαχητές,Survivor All Star, takis karagkounias, machites