Survivor All Star: Οι Μπλε «αναστάτωσαν» το Λονδίνο μετά τη νίκη θρίλερ

10:40 1/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Το έπαθλο ήταν από μόνο του ένα τεράστιο κίνητρο για τους παίκτες του Survivor All Star: ταξίδι στο Λονδίνο με το προσωπικό αεροπλάνο του Ατζούν Ιλίτζαλι, φαγητό σε ακριβό εστιατόριο, διασκέδαση σε κλαμπ, διαμονή σε 5άαστερο και γήπεδο για τον τελευταίο αγώνα της Χαλ.

Ύστερα από έναν αγώνα θρίλερ με δυο flag races, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κέρδισε τον Σάκη Κατσούλη και χάρισε στους Μπλε του Survivor All Star στο ταξίδι στο Λονδίνο!

Ο

αγώνας που έδωσαν οι δυο ομάδες για το μεγάλο έπαθλο που τους είχε ανακοινώσει ο παραγωγός του Survivor, ήταν συγκλονιστικός, με τους παίκτες να τα δίνουν όλα για να κερδίσουν τον αγώνα και φυσικά το έπαθλο.

Οι Μπλε πήραν εύκολα το πρώτο σε (στις 8 νίκες) αλλά οι Κόκκινοι μπήκαν πιο δυναμικά στη συνέχεια. Ωστόσο, οι Μπλε αντέδρασαν και το ματς πήγε σε flag race, όπου ο Σάκης Κατσούλης κέρδισε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και έκανε το 1-1. Άρα, η νίκη θα κρινόταν σε τρίτο σερ αγώνων, το οποίο πάλι κατέληξε σε flag race.

 

Πάλι οι ίδιοι παίκτες συμμετείχαν: Σάκης Κατσούλης και Μελίνα Μεταξά από τους Κόκκινους, Ηλίας Μπόγδανος και Σταυρούλα Χρυσαειδή από τους Μπλε. Πάλι στον τελικό στόχο ήταν Κατσούλης vs Χρυσαειδή, με την παίκτρια των Μαχητών να επικρατεί και να στέλνει την ομάδα της στο Λονδίνο.

 

 

 

Φυσικά, η νίκη της προκάλεσε αδιανόητους πανηγυρισμούς από την ίδια και τους συμπαίκτες της, ενώ στους Κόκκινους ο Σάκης Κατσούλης ήταν απαρηγόρητος και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.

 

 

Οι Μπλε επιβιβάστηκαν στο αεροπλάνο του Ατζούν Ιλίτζαλι και από εκεί επισκέφθηκαν Λονδίνο, όπου ήδη από τις πρώτες τους βόλτες προκάλεσαν πανικό στην πόλη. Ο Ηλίας Μπόγδανος τραγούδισε με έναν πλανώδιο μουσικό, ενώ ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν… απαρηγόρητος, γιατί δεν είχε μαζί του μαρκαδόρο να γράψει κάπου «Τάκης Αίγιο».

 

 

 

 

Αφού έφαγαν μαζί με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και διασκέδασαν σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ του Λονδίνου, οι Μπλε του Survivor All Star έμειναν σε χλιδάτο ξενοδοχείο και την επόμενη μέρα βρέθηκαν στο γήπεδο της Χαλ Σίτι, για να παρακολουθήσουν τον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος της ομάδας που αγόρασε πριν από έναν χρόνο ο παραγωγός του Survivor.

 

Στη Χαλ αγωνίζεται και ο Έλληνας διεθνής, Δημήτρης Πέλκας.

Στη Χαλ αγωνίζεται και ο Έλληνας διεθνής, Δημήτρης Πέλκας.

 

Και αφού τα έζησαν όλα αυτά και ο Ατζούν Ιλίτζαλι τους ευχαρίστησε που στήριξαν τη Χαλ, οι Μπλε πήραν το δρόμο της επιστροφής για τον Άγιο Δομίνικο, αφού το Survivor All Star συνεχίζεται και έρχονται οι αγώνες ασυλίας.

 

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Οι Μπλε «αναστάτωσαν» το Λονδίνο μετά τη νίκη θρίλερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα