Survivor All Star: «Σκοτωμός» Καραγκούνια – Μπάρτζη και Μαρτίκας ξανά υποψήφιος

02:01 24/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Τάκης Καραγκούνιας που έχει εκνευρίσει τους συμπαίκτες του, ένας άγριος καυγάς με τον Νίκο Μπάρτζη εντός κι εκτός στίβου και ο συνήθης… υποψήφιος Σπύρος Μαρτίκας ήταν οι «πρωταγωνιστές» του αποψινού (23.05.2023) επεισοδίου του Survivor All Star.

Λόγω των εκλογών, το Survivor All Star επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες το βράδυ της Τρίτης, με τον πρώτο αγώνα ασυλίας. Το επεισόδιο, όμως, ξεκίνησε με τους παίκτες να σχολιάζουν την αποχώρηση του Γιώργου Κόρομι αλλά και τη συμπεριφορά του Τάκη Καραγκούνια.

Ο…

φίλος του, Κωνσταντίνος Βασάλος, μάλιστα, δεν «μάσησε» τα λόγια του και τον κατηγόρησε πως ενδιαφέρεται μόνο για τον εαυτό του! «Ο γιατρός σηκώνει τα χέρια ψηλά. Για ακόμα μία φορά ο Τάκης Καραγκούνιας επιλέγει τον μοναχικό δρόμο, το οποίο πιστεύω ότι θα κρατήσει μία δύο ημέρες. Μετά από δύο ημέρες, αν κερδηθεί η ασυλία, θα αλλάξουν όλα πάλι. Παρέμεινε στο παιχνίδι έχει νεύρα, χάνουμε την ασυλία έχει νεύρα, κερδίζουμε την ασυλία και δεν έχει νεύρα» είπε ο Βασάλος.

Και συνέχισε: «Δεν μπορώ να τον ψυχολογήσω, πέρασαν και 4,5 μήνες που έχω επιλέξει κι εγώ έναν μοναχικό δρόμο. Έναν δρόμο απαξίωσης, έναν δρόμο – δεν λέγεται και στην τηλεόραση αυτή η λέξη, σταρχ…μός λέγεται. Βάλτε ένα μπιπ εκεί.

Έναν δρόμο ότι δεν με ενδιαφέρει τίποτα τέλος πάντων, δεν με νοιάζει. Τελειώνουμε παιδιά σιγά σιγά κι ας κάνει ο καθένας ό,τι θέλει. Δεν μπορώ να ακούω ξανά τις ίδιες και τις ίδιες συζητήσεις».

 

Ο Τάκης Καραγκούνιας ήταν ο ένας από τους πρωταγωνιστές ενός άγριου καυγά κατά τη διάρκεια ενός run στον αγώνα ασυλία. Οι δυο παίκτες έριξαν… μερικές ψιλές κατά τη διάρκεια κοινών περασμάτων αλλά σε ένα απ’ αυτά ένα τάκλιν του Μπάρτζη τραυμάτισε τον παίκτη των Κόκκινων και έγινε… χαμός!

Ο Μπάρτζης ισχυρίστηκε ότι δεν ήθελε να χτυπήσει τον Καραγκούνια, πως καλά καλά δεν τον έβλεπε καν αλλά οι παίκτες των Κόκκινών αλλά και κάποιοι συμπαίκτες του, δεν τον πίστεψαν.

Οι δυο παίκτες αποβλήθηκαν από το αγώνισμα, ενώ οι Κόκκινοι ήταν εκείνοι που κέρδισαν την ασυλία.

 

 

 

Στο Συμβούλιο του Νησιού Τάκης Καραγκούνιας και Νίκος Μπάρτζης ήταν παρόντες και εκεί «παίχτηκε» το δεύτερο… ματς. Ο Μπάρτζης είπε την πλευρά του και κατηγόρησε τον αντίπαλό του ότι βρίζει οικογένειες και σπίτια, ο Καραγκούνιας τον αποκάλεσε καρικατούρα και η ένταση… δεν εκτονώθηκε.

«Στην αρχή έδωσα το χέρι στον Τάκη κι αυτός μου έλεγε ότι με κράζεις και δεν σου το δίνω. Με κοιτούσε περίεργα. Ξεκίνησε το παιχνίδι κι όπως θα δείτε στο πρώτο εμπόδιο ξεκίνησαν οι μπουνιές, οι πατητές. Μου τραβούσε τα μαλλιά και συνέχισε να μου τραβά τα πόδια. Μπήκα με τάκλιν για να περάσω το τελευταίο εμπόδιο κι ο Τάκης ούρλιαζε ότι του έσπασα το πόδι. Στην συνέχεια ξεκίνησε να βρίζει σπίτια, οικογένειες και πράγματα πολύ ιερά» είπε ο Μπάρτζης.

«Ώπα Μπάρτζη χαλάρωσε, δεν θα λες ψέματα. Σου είπα ότι είσαι μπιπ και κωλόπαιδο. Χαλάρωσε. Άκουσε κανείς να βρίσω σπίτι; Ο Νίκος θα μπορούσε να κερδίσει το Survivor, αλλά με την συμπεριφορά του δεν μπορεί… Είναι φρικτός ψεύτης» απάντησε εκνευρισμένος ο Καραγκούνιας.

 

 

 

Τη διέκοψε όμως ο Γιώργος Λιανός γιατί οι Μπλε έπρεπε και να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση.

 

 

Και αυτός ήταν ο συνήθης… ύποπτος, Σπύρος Μαρτίκας, που είναι υποψήφιος για αποχώρηση από το Survivor All Star για 12η φορά φέτος! Αυτή τη φορά, πάντως, δέχτηκε την… ετυμηγορία χωρίς ένταση και παράπονα. «Αναμενόμενη η υποψηφιότητα, το περίμενα», είπε και πρόσθεσε ότι νιώθει ευγνωμοσύνη στον κόσμο που τον έχει κρατήσει 23 φορές στο Survivor.

 

Αύριο, η ομάδα που θα ηττηθεί στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, θα πρέπει να βγάλει δυο υποψήφιους.

Survivor All Star: Αύριο στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: «Σκοτωμός» Καραγκούνια – Μπάρτζη και Μαρτίκας ξανά υποψήφιος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Σκοτωμός Καραγκούνια – Μπάρτζη, Μαρτίκας,Survivor All Star, skotomos karagkounia – bartzi, martikas