Survivor All Star: Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης οι υποψήφιοι και δεν το πήραν καλά

02:17 10/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Το επεισόδιο της… γκρίνιας ήταν το αποψινό (09.04.2023) στο Survivor All Star.

Γκρίνια στην αρχή όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι Ηλίας Μπόγδανος, Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μελίνα Μεταξά αλλάζουν ομάδες, γκρίνια και στο συμβούλιο όπου μετά την ήττα τους στον αγώνα ασυλίας οι Κόκκινοι του Survivor All Star έβγαλαν δυο υποψήφιους.

Πριν την ψηφοφορία, πάντως, το κλίμα ήταν… εορταστικό για λίγο. Αιτία; Ακόμη μια ανακοίνωση από τον Γιώργο Λιανό. 

Ο

παρουσιαστής του Survivor All Star αυτή τη φορά δεν ανακοίνωσε νέες αλλαγές στις ομάδες, αλλά ότι η αποχώρηση που θα έρθει μετά το Πάσχα, θα είναι η τελευταία πριν από το πάρτι της ένωσης. 

Και αυτό έκανε τους παίκτες και των δυο ομάδων να ζητωκραυγάσουν… 

   

Στην ψηφοφορία των Κόκκινων, οι ψήφοι ήταν μοιρασμένες ανάμεσα στον Τάκη Καραγκούνια και τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη. Κανείς από τους δυο παίκτες δεν πήρε καλά την υποψηφιότητα αποχώρησης από το Survivor All Star. Ειδικά ο πρώτος.

Ο Καραγκούνιας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του για το γεγονός πως βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση.

Κάποιοι από τους Κόκκινους τον ψήφισαν για αγωνιστικούς λόγους, άλλοι για λόγους συμπεριφοράς. Αλλά τον ίδιο τον ενόχλησε περισσότερο μια ψήφος…

   

   

«Έχω ξενερώσει τελείως τη ζωή μου, ειλικρινά! Ο κόσμος εκεί έξω βλέπει τι γίνεται στο παιχνίδι και θα αποφασίσει. Εγώ εδώ πέρα τα δίνω όλα, στην ηλικία που είμαι, έχω δείξει ποιος είμαι. Την τελευταία εβδομάδα έχω κάνει αρκετές νίκες. Δηλαδή χάνω τα λόγια! Ο Παναγιώτης δεν έχει κάνει νίκες, είναι πολύ χαμηλότερα από μένα και ψηφίστηκα βάση της φιλίας που έχει η Μαριαλένα με τον Παναγιώτη και κάποια άλλα άτομα. Αυτή είναι η γνώμη μου και η εκτίμηση μου» τόνισε εν εξάλλω, ο Τάκης Καραγκούνιας.

«Νιώθω ξενερωμένος και φανερά, φοβερά αδικημένος γιατί τα έχω δώσει όλα για αυτή την ομάδα. Κάνουν όλοι χαβαλέ μαζί μου, δεν μιλάω, γελάω, αν πάω να πω κάτι στον πάγκο μού λένε να μη μιλάω… Τώρα αν έχω ξενερώσει κάποιον με την φάτσα μου, με τα γένια μου τα άσπρα, δεν ξέρω με τι και δεν με γουστάρει, καλά κάνει και με ψήφισε», είπε και συνέχισε: «Θα το αποδείξω και αύριο πάλι στον αγώνα που θα μπω μέσα, θα φάω τα γόνατα μου για να κερδίσω όπως κάνω κάθε φορά».

«Νιώθω μια πικρία, μια απόρριψη στο πρόσωπο μου! Τι άλλο πρέπει να κάνω, ρε φίλε; Ο κόσμος εκεί έξω τα βλέπει! Τον κλόουν πρέπει να κάνω; Τι άλλο πρέπει να κάνω;» πρόσθεσε, εν συνεχεία, ο Τάκης Καραγκούνιας για να αποχωρήσει απρόσμενα από το συμβούλιο του νησιού φωνάζοντας «τι άλλο να κάνω; 50 χρονών… Τι άλλο να κάνω;».

   

   

Μετά από λίγο γύρισε, όμως, και ζήτησε συγγνώμη από την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, με την οποία τα έβαλε γιατί θεωρούσε πως τον ψήφισε.

Αντίστοιχα, ενοχλημένος από το γεγονός πως ψηφίστηκε ήταν και ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, που κατηγόρησε συμπαίκτες του πως ενώ λένε ότι ψηφίζουν αγωνιστικά, δεν το κάνουν. Και μέσα σ’ αυτό, ενέπλεξε και τον Κωνσταντίνο Βασάλο, εγκαλώντας τους παίκτες της ομάδας του γιατί δεν τον ψηφίζουν.

   

   

Έτσι βγήκαν οι δυο πρώτοι υποψήφιοι της νέας εβδομάδας στο Survivor All Star. Λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας, θα γίνουν μόνο δυο αγώνες ασυλίας και δεν υπάρξει αποχώρηση.

To άρθρο Survivor All Star: Τάκης Καραγκούνιας και Παναγιώτης Κωνσταντινίδης οι υποψήφιοι και δεν το πήραν καλά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Τάκης Καραγκούνιας, Παναγιώτης Κωνσταντινίδης,Survivor All Star, takis karagkounias, panagiotis konstantinidis