Survivor All Star: Την Κυριακή το πάρτι της ένωσης χωρίς τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη

09:48 21/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Έφτασε στην πηγή και δεν ήπιε νερό ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, που είναι ο παίκτης που το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να μη συνεχίσει στο Survivor All Star. Θα είναι άρα εκείνος που δεν θα βρίσκεται, την Κυριακή (23.04.2023) στο πάρτι της ένωσης.

Το επεισόδιο της Πέμπτης (20.04.2023) στο Survivor All Star ξεκίνησε με τους παίκτες να σχολιάζουν όσα έγιναν στον μεικτό αγώνα Ελλάδας – Τουρκίας, με τους Μπλε

να αποθεώνουν τον Σπύρο Μαρτίκα, τους Κόκκινους να έχουν γκρίνια, τον Τάκη Καραγκούνια και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να τσακώνονται.

Ο Βασάλος δεν ήταν ο μόνος με τον οποίο τσακώθηκε ο 50χρονος παίκτης του Survivor All Star. Κατά τη διάρκεια του αγώνα για το έπαθλο φαγητού, ο Καραγκούνιας λίγο έλειψε να έρθει στα χέρια τόσο με τον Ηλία Μπόγδανο όσο και με τον Νικόλα Αγόρου.

Μετά από ένα run, ο Καραγκούνιας στράφηκε κατά του Νικόλα Αγόρου κι είχαν μια έντονη στιχομυθία, ενώ λίγο αργότερα επενέβη κι ο Ηλίας Μπόγδανος, ο οποίος άρχισε να του φωνάζει: «Μη με ξανακουμπήσεις, μόνο αυτό σου λέω… Τι λες ρε άντρα; Σοβαρά; Δεν μπορούμε να μιλάμε τώρα; Τι κάνεις;». Οι τρεις παίκτες παρά λίγο να πιαστούν στα χέρια με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους χωρίσουν.

Τελικά, τον αγώνα κέρδισαν οι Κόκκινοι, με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κερδίζει τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Μετά τον αγώνα, οι παίκτες συνάντησαν τον Ατζούν Ιλίτζαλι για ακόμη ένα παιχνίδι δημοπρασίας και στη συνέχεια πήγαν στο Συμβούλιο για την ανακοίνωση της αποχώρησης.

Υποψήφιοι ήταν ο Τάκης Καραγκούνιας, ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης, ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Εκείνος που πήρε τις λιγότερες θετικές ψήφους ήταν ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης και άρα ήταν εκείνος που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο.

«Από το μεσημέρι το σκέφτομαι και νιώθω μια ανακούφιση από την μία. Πραγματικά με κάποιες καταστάσεις είχα στενοχωρηθεί πάρα πολύ εδώ μέσα και με κάποιους ανθρώπους, συμπεριφορές και κωλοτούμπες εν ολίγοις και σκεφτόμουν να γυρίσω στους ανθρώπους μου, στην κοπέλα μου στους φίλους μου και την ζωή μου, που είναι πολύ πιο όμορφη από αυτό που ζω εδώ μέσα. Ήμουν ο εαυτός μου, όπως και πριν από 4 χρόνια. Δεν άλλαξα τίποτα για να μην βγαίνω υποψήφιος, ούτε για συμφέροντα, λυκοφιλίες και να πλαγιάσω παίκτες καλύτερους ή πιο δημοφιλείς» είπε μεταξύ άλλων κατά την αποχώρησή του.

Νωρίτερα, ο Γιώργος Λιανός είχε ανακοινώσει στους παίκτες ότι το πάρτι της Ένωσης θα γινόταν την επόμενη μέρα (σ.σ. στην Ελλάδα θα “παίξει” στο επεισόδιο της Κυριακής) και μάλιστα οι παίκτες πλέον θα μένουν σε μία καλύβα.

Survivor All Star: Κυριακή έως Πέμπτη στις 21:00 στον ΣΚΑΪ.

To άρθρο Survivor All Star: Την Κυριακή το πάρτι της ένωσης χωρίς τον Παναγιώτη Κωνσταντινίδη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Survivor All Star, Κυριακή, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη,Survivor All Star, kyriaki, panagioti konstantinidi