ΑΕΚ - Μαρσέιγ 0-2 LIVE: Γκολ οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις

21:24 9/11/2023 - Πηγή: NewsIt

«Μάχη» για να κάνει αποφασιστικό βήμα πρόκρισης! Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μαρσέιγ, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League, με σκοπό να κάνει την πρώτη της ευρωπαϊκή νίκη στην OPAP Arena που θα την διατηρήσει σε… ευρωπαϊκή τροχιά.

Μεγάλη βραδιά για την ΑΕΚ στον OPAP Arena. Η Ένωση φιλοξενεί την Μαρσέιγ και έχει την ευκαιρία να κάνει

αποφασιστικό βήμα, για την παραμονή της στα Κύπελλα Ευρώπης και το 2024, μέσα στην OPAP Arena.

Με νίκη εναντίον της Μαρσέιγ, η ΑΕΚ θα έχει σχεδόν “κλειδώσει” την συμμετοχή της στο Conference League, ως τρίτη του 2ου ομίλου του Europa League. Ο μεγάλος της στόχος, όμως, είναι να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Η ΑΕΚ δεν έχει κερδίσει σε εντός έδρας αγώνα ομίλου ευρωπαϊκής διοργάνωσης, εδώ και 13 χρόνια! Η τελευταία φορά ήταν στις 16 Σεπτεμβρίου του 2010, όταν είχε επικρατήσει 3-1 της Χάιντουκ στο πλαίσιο των ομίλων του Europa League. Έκτοτε έχει δώσει 15 αναμετρήσεις εντός έδρας σε όμιλο με απολογισμό 10 ήττες και 5 ισοπαλίες.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Η OPAP Arena είναι κατάμεστη, με την ΠΑΕ ΑΕΚ να ανακοινώνει sold out. Την ίδια στιγμή, οι οπαδοί των δυο ομάδων επιβεβαίωσαν για μια ακόμα τις… αδελφικές τους σχέσεις, κάτι που είχε γίνει και στο ματς του «Βελοντρόμ», εκεί όπου η ΑΕΚ είχε ηττηθεί με 3-1.

Απ’ την πλευρά της, η ΑΕΚ έχει ζητήσει -μέσω αρκετών ανακοινώσεων- από τους οπαδούς της, να έχουν κόσμια συμπεριφορά, διότι η OPAP Arena κινδυνεύει με κλείσιμο θυρών από την UEFA.

Διαιτητής: Νίμπεργκ (Σουηδία)

Βοηθοί: Μπάιτζι, Σέντερκβιστ (Σουηδία)

4ος: Έστλινγκ (Σουηδία)

VAR: Κουάδρα, Γράδο (Ισπανία)

To άρθρο ΑΕΚ - Μαρσέιγ 0-2 LIVE: Γκολ οι φιλοξενούμενοι στις καθυστερήσεις δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ - Μαρσέιγ LIVE, Μεγάλο, OPAP Arena,aek - marseig LIVE, megalo, OPAP Arena