ΑΕΚ – Άρης 2-0 LIVE: Καθυστερήσεις στο ματς

20:19 14/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Μια ημέρα μετά τη συμπλήρωση 100 χρόνων ιστορίας -και το σχετικό event στην OPAP ARENA- η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Την ευκαιρία να βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στη Super League -αλλά με παιχνίδι περισσότερο από

τον ΠΑΟΚ- έχει η ΑΕΚ, που φιλοξενεί τον Άρη στην OPAP Arena για την 5η αγωνιστική των πλέι οφ του μίνι πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ έχει 66 βαθμούς, θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Παναθηναϊκό και την εντός έδρας ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και να επιστρέψει στην κορυφή (67 πόντους έχουν οι «ασπρόμαυροι») έστω και προσωρινά, μιας και οι Θεσσαλονικείς -όπως και ο Ολυμπιακός- έχουν… ρεπό.

Από την άλλη, οι «κίτρινοι» μπορεί να μην έχουν κίνητρο στα ματς των πλέι οφ, όμως, θέλουν να είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση σε σωματικό και πνευματικό επίπεδο ενόψει του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Παναθηναϊκό.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Άρης έχει δυσκολέψει πολύ την ΑΕΚ, στα φετινά ματς. Οι Θεσσαλονικείς μετά την ήττα τους με 1-0 στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, απέκλεισαν τον «Δικέφαλο» από το Κύπελλο στη διαδικασία των πέναλτι ενώ με… πέναλτι στις καθυστερήσεις τον κράτησαν στο 3-3 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την 26η αγωνιστική.

Θυμίζουμε ότι η 5η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League δεν ολοκληρώνεται σήμερα, λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού στα προημιτελικά του Europa Conference League.

η ΑΕΚ διανύει ιστορικές στιγμές, αφού το Σάββατο (13/04) συμπλήρωσε τον έναν αιώνα ζωής, γιορτάζοντας το σε μια υπέροχη εκδήλωση στην OPAP Arena.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Λιβάι Γκαρσία και Στάνκοβιτς, όπως και στον τιμωρημένο, Σιμάνσκι.

Διαιτητής: Μανούχος

Βοηθοί: Μεϊντάνας, Φωτόπουλος

4ος: Βεργέτης

VAR: Μπλανκ, Κόλλιας

Θυμίζουμε πως στα παιχνίδια του Άρη, μετά από σχετικό αίτημα των Θεσσαλονικιών, ορίζονται Έλληνες διαιτητές. Εφόσον φυσικά συμφωνήσουν οι αντίπαλοί τους, όπως εν προκειμένω η ΑΕΚ.

To άρθρο ΑΕΚΆρης 2-0 LIVE: Καθυστερήσεις στο ματς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – Άρης LIVE, Super League,aek – aris LIVE, Super League