ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με Ζέλσον Μαρτίνς αλλά χωρίς Αντρέ Όρτα και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο η αποστολή των «ερυθρόλευκων»

21:23 30/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Η αποστολή του Ολυμπιακού, για το ντέρμπι της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ στην Super League απέναντι στην ΑΕΚ, έγινε γνωστή, με τον Ζέλσον Μαρτίνς να βρίσκεται σε αυτή, σε αντίθεση με τους Αντρέ Όρτα και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Ο Ολυμπιακός

ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ στην «OPAP Arena» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League, με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να παίρνει μαζί του στην αποστολή της ομάδας των Ζέλσον Μαρτίνς, αφήνοντας έξω τους Αντρέ Όρτα και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως ο Ισπανός τεχνικός έχει συμπεριλάβει στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» τέσσερεις σέντερ φορ.

Όσον για τον Όρτα, ο Πορτογάλος μέσος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Παρασκευής (29/03/24) και δεν κατάφερε να τις ξεπεράσει το Σάββατο, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να τίθεται νοκ – αουτ για το ντέρμπι.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού

Πασχαλάκης, Μπότης, Τζολάκης, Ορτέγκα, Κάρμο, Κίνι, Ροντινέι, Μπιανκόν, Ρέτσος, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ιμπόρα, Μαρτίνς, Καρβάλιο, Έσε, Ποντένσε, Ελ Κααμπί, Ελ Αραμπί, Μασούρας, Γιόβετιτς, Ναβάρο.

 

To άρθρο ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Με Ζέλσον Μαρτίνς αλλά χωρίς Αντρέ Όρτα και Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο η αποστολή των «ερυθρόλευκων» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα