ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τα πλάνα Αλμέιδα και Μαρτίνεθ για το ντέρμπι

10:59 13/9/2023 - Πηγή: NewsIt

ΑΕΚ και Ολυμπιακός προετοιμάζονται για το πρώτο ντέρμπι της νέας σεζόν στη Νέα Φιλαδέλφεια το βράδυ της Κυριακής (17/9), για την τέταρτη αγωνιστική της Super League.

Η ΑΕΚ θέλει να εκμεταλλευτεί τη δύναμη της έδρας της και να βγει νικήτρια από την πρώτη μεγάλη μάχη της σεζόν, με τον Ματίας

Αλμέιδα να καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στα πλευρά, ενώ αμφίβολοι είναι οι Λιβάι Γκαρσία και Ροδόλφο Πισάρο.

Αμφότεροι δεν προπονήθηκαν στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης (13/9) και κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν να είναι απόλυτα έτοιμοι για το ντέρμπι.

Μένει να φανεί ακόμα σε τι κατάσταση θα είναι ο Ορμπελίν Πινέδα ο οποίος θα επιστρέψει από τις υποχρεώσεις της Εθνικής Μεξικού.

Για την επίθεση, πάντως, εφόσον ο Λιβάι Γκαρσία δεν προλάβει να είναι έτοιμος, το δίδυμο Τσούμπερ – Αραούχο συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Ολυμπιακός: Οι σίγουροι του Μαρτίνεθ

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την πρώτη σπουδαία αναμέτρηση της σεζόν, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να θέλει να φύγει νικητής από το πρώτο του ντέρμπι στην Ελλάδα.

Ο Ισπανός τεχνικός θα πάρει μαζί του στη Νέα Φιλαδέλφεια τους Ποντένσε και Γιόβετιτς, αλλά δύσκολα θα δούμε κάποιον εκ των δύο στο αρχικό σχήμα.

Υπάρχουν οκτώ παίκτες που μοιάζουν σίγουροι για την ερυθρόλευκη ενδεκάδα. Αυτοί είναι οι Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Έσε, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης και Ελ Κααμπί.

Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα δώσουν μάχη οι Ορτέγκα και Κίνι, στη μεσαία γραμμή ο Μπιελ με τον Σκάρπα, ενώ μένει να φανεί και ποιος θα είναι ο παρτενέρ του Ρέτσου στα στόπερ.

To άρθρο ΑΕΚ – Ολυμπιακός: Τα πλάνα Αλμέιδα και Μαρτίνεθ για το ντέρμπι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – Ολυμπιακός, Αλμέιδα, Μαρτίνεθ,aek – olybiakos, almeida, martineth