ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1: Δυο γκολ στις καθυστερήσεις στο ντέρμπι γυναικών και παράπονα από την Ένωση για πέναλτι, με John Cena και Smack Down

17:50 9/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Παναθηναϊκό για την 18η αγωνιστική της Women’s Football League, με την Ένωση να κάνει λόγο για απαράδεκτη και εχθρική διαιτησία. Η φάση που ζήτησε πέναλτι και που αναφέρει πως είναι βγαλμένη από αγώνα Smack Down.

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την Women’s Football League

έληξε ισόπαλο 1-1 με τις δύο ομάδες να σκοράρουν μετά τις καθυστερήσεις. Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη της Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Οι φιλοξενούμενες άνοιξαν το σκορ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με μακρινό σουτ της Σπυριδωνίδου (έχοντας και τρία δοκάρια), αλλά η Ένωση κατάφερε να πάρει την ισοπαλία στο φινάλε, με τη Χατζηνικολάου.

Η πλευρά της ΑΕΚ τα έχει με τη διαιτησία του αγώνα, με την Ερασιτεχνική να κάνει λόγο για «ξεδιάντροπη σφαγή». Όπως μάλιστα αναφέρεται, ο διαιτητής Νίκος Παπακωνσταντίνου «με το «έτσι θέλω» κράτησε στο παιχνίδι την τερματοφύλακα των «πρασίνων», η οποία σε ξεκάθαρη φάση στο 7ο λεπτό του αγώνα, θα έπρεπε να αποβληθεί και να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της ΑΕΚ

Μάλιστα, στο video που πόσταρε στα social media, η Ερασιτεχνική ΑΕΚ κάνει λόγο για φάση βγαλμένη από τον αγώνα WWE SmackDown, χρησιμοποιώντας και ένα πλάνο του  John Cena. Παράλληλα, από την ΑΕΚ ζητάνε και διπλό επιθετικό φάουλ στη φάση του γκολ του Παναθηναϊκού.

To άρθρο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1: Δυο γκολ στις καθυστερήσεις στο ντέρμπι γυναικών και παράπονα από την Ένωση για πέναλτι, με John Cena και Smack Down δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός 1-1, Δυο, Ένωση, John Cena, Smack Down,aek – panathinaikos 1-1, dyo, enosi, John Cena, Smack Down