ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα

12:24 14/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό(20:30 Cosmote Sport 1, Live από το Newsit.gr) στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Super League, ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία και για τις δυο ομάδες.

Η

ΑΕΚ βρίσκεται δυο πόντους πίσω από τον Παναθηναϊκό, με τους «πράσινους» να βρίσκονται στην κορυφή της Super League με 40 βαθμούς.

Μάλιστα η ΑΕΚ είχε κερδίσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι του πρώτου γύρου στην Λεωφόρο, με την αναμέτρηση να έχει ιδιαίτερη σημασία και για τους δυο συλλόγους.

Από την μία η ΑΕΚ θέλει να κάνει το 2/2 απέναντι στο «τριφύλλι», από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ο οποίος βολεύεται και με την ισοπαλία θέλει να διατηρήσει την διαφορά του από την Ένωση, σε ένα παιχνίδι που θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο στο γήπεδο της «Opap Arena».

Aξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως για πρώτη φορά θα αναμετρηθούν ο Ματίας Αλμέιδα με τον Φατίχ Τερίμ, αφού ο Τούρκος τεχνικός που ανέλαβε πρόσφατα τον Παναθηναϊκό, θα δώσει το πρώτο του ντέρμπι στον πάγκο της ομάδας σε επίπεδο Super League(είχε προηγηθεί ο αγώνας ενάντια στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο).

Την περασμένη σεζόν η ΑΕΚ είχε κερδίσει μια φορά στην κανονική διάρκεια, ενώ στα play off το παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο δίχως γκολ, ενώ εάν θέλουμε να βρούμε την τελευταία νίκη του «τριφυλλιού» στην έδρα της Ένωσης, τότε πρέπει να ανατρέξουμε στην σεζόν 202-21, όταν ο Παναθηναϊκός με τον Λάζλο Μπόλονι στον πάγκο της ομάδας, είχε επικρατήσει με σκορ 2-1 στο ΟΑΚΑ.

To άρθρο ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ – Παναθηναϊκός,aek – panathinaikos