ΑΕΚ: Πρόβλημα με Ολιβέιρα – Τον άφησε εκτός αποστολής ο Καρέρα

21:05 26/9/2020 - Πηγή: NewsIt

Το όνομα του Νέλσον Ολιβέιρα έλειπε από την αποστολή που ανακοίνωσε ο Μάσιμο Καρέρα, για τον αυριανό αγώνα της ΑΕΚ με τη Λαμία στο ΟΑΚΑ (27.09.2020 / 16:00).

Με ένα πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ, για τον εντός έδρας αγώνα με τη Λαμία,

στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Superleague. Ο Νέλσον Ολιβέιρα αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δεξιό οπίσθιο μηριαίο, έκανε θεραπεία και έμεινε εκτός αποστολής, όπως και οι τραυματίες Λάτσι και Γαλανόπουλος.

Από το «στρατόπεδο» της Ένωσης προκύπτει ότι ο αποκλεισμός του Ολιβέιρα έγινε περισσότερο για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να μην τεθεί εν κινδύνω η συμμετοχή του στο ματς της Πέμπτης (1/10) με τη Βόλφσμπουργκ, στα play off του Europa League.

Ο Μάσιμο Καρέρα θα έχει στη διάθεσή του τους Τσιντώτα, Αθανασιάδη, Μπακάκη, Λόπες, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Σβάρνα, Χνιντ, Παουλίνιο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Αλμπάνη, Μάνταλο, Σάκχοφ, Σαμπανάτζοβιτς, Μαχαίρα, Γκαρσία, Λιβάγια, Ανσαριφάρντ και Ενομπακάρε.

Η αποστολή της ΑΕΚ για τον αυριανό αγώνα με την Λαμία στο ΟΑΚΑ#aeklam #aekfc #aekfcseason2020_21 #aekfamily #slgr pic.twitter.com/6DaKkCUTq2

AEK F.C. (@AEK_FC_OFFICIAL) September 26, 2020

To άρθρο ΑΕΚ: Πρόβλημα με Ολιβέιρα – Τον άφησε εκτός αποστολής ο Καρέρα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΑΕΚ, Πρόβλημα, Ολιβέιρα –, Καρέρα,aek, provlima, oliveira –, karera