Αυτοκίνητο έγινε στάχτη από φωτιά μετά από τροχαίο - Βίντεο με τον εφιάλτη της οδηγού στο Κιλκίς

09:16 17/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Το τροχαίο στο Κιλκίς είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφεί ολοσχερώς από φωτιά, το αυτοκίνητο που οδηγούσε μία γυναίκα. Αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν και την έσωσαν από τα χειρότερα…

Η οδηγός έχασε τον έλεγχο έξω από το Κιλκίς και το τροχαίο από κάποια στιγμή και μετά ήταν αναπόφευκτο. Το όχημα καρφώθηκε σε δέντρο και ύστερα από λίγο εκδηλώθηκε φωτιά. Ευτυχώς όμως η κοπέλα είχε προλάβει να βγει με τη βοήθεια διερχόμενων οδηγών που είδαν το ατύχημα και σταμάτησαν να βοηθήσουν. Μάλιστα δεν είχε τραυματιστεί και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί

σε νοσοκομείο. Η ίδια ήταν σε κακή ψυχολογική κατάσταση από αυτό που έζησε και δεν μπορούσε να μιλήσει για τα αίτια του ατυχήματος. Σημασία πάντως έχει πως είναι καλά, μέσα από αυτό που πέρασε.

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, στο Κιλκίς. Αυτοκίνητο που κινούνταν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Δοϊράνης, εξετράπη της πορείας του, κατέληξε σε δέντρο και στη συνέχεια τυλίχθηκε στις φλόγες.

Στο σημείο έσπευσε ένα όχημα της Πυροσβεστικής με τρεις πυροσβέστες, οι οποίοι και έσβησαν την πυρκαγιά. Η γυναίκα οδηγός του αυτοκινήτου πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητο και σύμφωνα με πληροφορίες είναι καλά στην υγεία της.

Όπως αναφέρει το eidisis.gr, αυτόπτες μάρτυρες έτρεξαν μετά το ατύχημα και την απεγκλώβισαν πριν εκδηλωθεί φωτιά στο αυτοκίνητο. Η κοπέλα που στάθηκε τυχερή μέσα στην ατυχία της, ήταν σε κατάσταση σοκ.

Στο σημείο του ατυχήματος έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όμως δεν χρειάστηκε τελικά η γυναίκα οδηγός να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Ήταν καλά στην υγεία της και ευτυχώς δεν είχε τραυματιστεί.

 

To άρθρο Αυτοκίνητο έγινε στάχτη από φωτιά μετά από τροχαίο - Βίντεο με τον εφιάλτη της οδηγού στο Κιλκίς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτοκίνητο, - Βίντεο, Κιλκίς,aftokinito, - vinteo, kilkis