Αυτός είναι ο «παράδεισος» στους Πεταλιούς που δούλευε ο μακελάρης της Γλυφάδας - Η ιστορία της βίλας

17:03 13/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Επί δεκαετίες ο δράστης της πολύνεκρης δολοφονίας στην Γλυφάδα ήταν ο επιστάτης στο νησάκι που βρίσκεται η βίλα της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς Ευβοίας.

Ο 76χρονος Αιγύπτιος και δράστης της δολοφονίας, τον οποίο όλοι αποκαλούσαν «Άρη», από άνθρωπος εμπιστοσύνης έγινε ο χειρότερος εφιάλτης της οικογένειας καθώς είναι εκείνος που μπήκε στα γραφεία της εταιρείας στην Γλυφάδα και αφαίρεσε τη ζωή της Μαρίας Καρνέση, αδερφής του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση, του γαμπρού του, Αντώνη Βλασσακη και ενός ακόμη εργαζόμενου της εταιρείας, πρώην καπετάνιου, Ηλία

Κουκουλάρη. Η τραγωδία έκλεισε με τον ίδιο να αυτοπυροβολείται στο υπόγειο του κτιρίου της ναυτιλιακής εταιρείας.

Ο επί 36 χρόνια έμπιστος της οικογένειας Καρνέση είναι ο σημερινός δολοφόνος και αυτόχειρας της Γλυφάδας.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο newsit.gr γνωστός της οικογένειας εφοπλιστών, όλα ξεκίνησαν μετά τη θέση που πήρε ο Αριστείδης στη διαμάχη μεταξύ των αδερφών. Το φιλικό πρόσωπο της οικογένειας Καρνέση ισχυρίζεται ότι ο Αιγύπτιος δολοφόνος και αυτόχειρας, είχε υποστηρίξει τον Σπύρο Καρνέση, με αποτέλεσμα να χάσει αρχικά τη δουλειά του στην εταιρεία που διοικούσαν οι αδερφές του εφοπλιστή και στη συνέχεια να απομακρυνθεί από το σπίτι της Γλυφάδας το οποίο του είχε παραχωρηθεί.

Η ιστορία της βίλας στους Πεταλιούς

Απέναντι από τη Ραφήνα, το νησί μοναδικής ομορφιάς δεσπόζει και -όπως φαίνεται στις φωτογραφίες του newsit.gr- δικαίως έχουν χαρακτηριστεί ως οι «ελληνικές Μαλδίβες». Εκεί μάλιστα έχουν φιλοξενηθεί προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ, όπως η Μαρία Κάλλας, ο Ουίνστον Τσόρτσιλ και η Γκρέτα Γκάρμπο.

Η ιστορία της βίλας της εφοπλιστικής οικογένειας Καρνέση στους Πεταλιούς δαιδαλώδης. Μάλιστα είναι γνωστή και η κόντρα που υπήρχε με τον γόνο μιας άλλης εφοπλιστικής οικογένειας, τον Μαρή Εμπειρίκο. Οι δυο οικογένειες έχουν δυο ξεχωριστά σπίτια σε διαφορετικά νησιά, το ένα απέναντι από το άλλο. Η κόντρα αφορά στην ιδιοκτησία της εταιρείας «Κτήμα Πεταλιοί» και πριν από δύο χρόνια το Πολυμελές Πρωτοδικείο της Αθήνας δικαίωσε τον Μαρή Εμπειρίκο και του απέδωσε το 50% της εταιρείας. Αυτή η κόντρα μεταξύ των οικογενειών ξεκινήσε το 1986 που το 50% του Κτήματος Πεταλιοί ανήκε στον Μαρή Εμπειρίκο, ενώ το άλλο 50% το κατείχε η επίσης εφοπλιστική οικογένεια Παπαληού. Μετά από ένα δάνειο που «κοκκίνησε», οι μετοχές πέρασαν στον εφοπλιστή Σπύρο Καρνέση.

Όμως αυτή η διαμάχη δεν είναι τίποτα μπροστά στο κακό που προκάλεσε ο 76χρονος Αιγύπτιος ο οποίος αποφάσισε το πρωί της Δευτέρας (12.02.2024) να σκοτώσει τρεις ανθρώπους, με τους υπαλλήλους της ναυτιλιακής να παραμένουν σοκαρισμένοι όχι μόνο από τον άδικο χαμό των ανθρώπων που ζούσαν καθημερινά αλλά και επειδή έγιναν οι ίδιοι μάρτυρες του μακελειού.

To άρθρο Αυτός είναι ο «παράδεισος» στους Πεταλιούς που δούλευε ο μακελάρης της Γλυφάδας - Η ιστορία της βίλας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτός, Πεταλιούς, Γλυφάδας -,aftos, petalious, glyfadas -