«Αγαπάμε την Ελλάδα» είπαν Μόνικα Μπελούτσι και Τιμ Μπάρτον - Φουλ ερωτευμένο το διάσημο ζευγάρι

16:34 22/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Η «εκρηκτική» ηθοποιός Μόνικα Μπελούτσι, έχοντας στο πλευρό της τον διάσημο σκηνοθέτη, Τιμ Μπάρτον, έδωσε το παρών στην πρεμιέρα της νέας ταινίας και τελευταίο μέρος της τριλογίας DiaboliK στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης. Ήταν η πρώτη κοινή εμφάνιση του διάσημου ζευγαριού μετά την επιβεβαίωση της σχέσης.

Η Μόνικα Μπελούτσι και ο Τιμ Μπάρτον

περπάτησαν στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης όπου προβλήθηκε το τελευταίο μέρος της τριλογίας Diabolic.

Η σειρά ταινιών Diabolic βασίζεται στο ομώνυμο κόμικ και έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στην Ιταλία.

Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες της τριλογίας Diabolic, Μάρκο και Αντόνιο Μανέτι, οι γυναίκες είναι η κινητήριος δύναμη στις ιστορίες, κάτι που γίνεται ακόμα πιο προφανές στην τελευταία ταινία, όπου πρωταγωνιστεί η διάσημη Ιταλίδα ηθοποιός.

Το ζευγάρι, απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων. Ανάμεσα σε άλλα, η Μόνικα Μπελούτσι εξέφρασε γι’ άλλη μια φορά την αγάπη της για την Ελλάδα, ενώ ο Τιμ Μπάρτον επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι είναι ερωτευμένο.

Παρακολουθήστε το ρεπορτάζ που πρόβαλλε το ERTNews:

 

Η Ελλάδα αποτελεί λατρεμένο προορισμό για τη Μόνικα Μπελούτσι, αφού πολλές φορές περνάει τα καλοκαίρια της στην Πάρο.

Πλέον, η εκθαμβωτική σταρ θα είναι και «κάτοικος» του κυκλαδίτικου νησιού, καθώς αποφάσισε να αγοράσει μία υπερπολυτελή βίλα στην Πάρο.

To άρθρο «Αγαπάμε την Ελλάδα» είπαν Μόνικα Μπελούτσι και Τιμ Μπάρτον - Φουλ ερωτευμένο το διάσημο ζευγάρι δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγαπάμε, Ελλάδα, Μόνικα Μπελούτσι, Τιμ Μπάρτον - Φουλ,agapame, ellada, monika beloutsi, tim barton - foul