Άγιαξ – Φέγενορντ 0-4: Θρίαμβος των φιλοξενούμενων στο θλιβερό ντέρμπι της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα»

16:28 27/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ολοκληρώθηκε το φετινό Klassieker της “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα”, δυο ημέρες μετά την επεισοδιακή του “σέντρα” και -ΦΥΣΙΚΑ- διακοπή. Η Φέγενορντ θριάμβευσε στο ντέρμπι, επικρατώντας με 4-0 του Άγιαξ.

Το επεισοδιακό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του ολλανδικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στον Αγιαξ και τη Φέγενορντ στη “Γιόχαν Κρόιφ Αρένα” έγινε κεκλεισμένων των θυρών, μετά τα απίστευτα επεισόδια που είχαμε πριν από δυο ημέρες και προκάλεσαν την αρχική του διακοπή.

Το ματς είχε διακοπεί την περασμένη Κυριακή (24/9), στο 55‘ και το σκορ στο 0-3 υπέρ

της Φέγενορντ, λόγω επαναλαμβανόμενης ρίψης καπνογόνων από οπαδούς του Άγιαξ, που εξοργίστηκαν βλέποντας την ομάδα τους (και αντίπαλο της ΑΕΚ στο Europa League) να χάνει με… κάτω τα χέρια από την «αιώνια» αντίπαλο.

Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε σε 4-0 υπέρ των φιλοξενούμενων, με τον Σαντιάγκο Χιμένες να προσθέτει άλλο ένα γκολ (59΄) στα δύο που είχε πετύχει την Κυριακή (9΄ και 18΄), ενώ άλλο ένα είχε σημειώσει ο Ιγκόρ Παϊσάο.

Η σύνθεση του Αγιαξ: Γκόρτερ, Γκααέι (32΄ Ρενς), Σούταλο, Σόσα (46΄ Σαλάχ-Εντιν / 55΄ Άκπομ), Φαν ντεν Μπούμεν, Χάτο, Τέιλορ, Φος (81΄ Αβιλα), Μπεργκχάους, Φορμπς (81΄ Φαν Αξελ Ντόνγκεν), Μπρομπέι.

To άρθρο Άγιαξ – Φέγενορντ 0-4: Θρίαμβος των φιλοξενούμενων στο θλιβερό ντέρμπι της «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγιαξ – Φέγενορντ 0-4, Θρίαμβος, Γιόχαν Κρόιφ Αρένα,agiax – fegenornt 0-4, thriamvos, giochan kroif arena