Η αιχμηρή απάντηση του Νίκου Μάνεση για Λιάγκα - «Προφανώς έχει μεγαλύτερο IQ από εμένα»

14:01 27/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Απάντηση  στον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος σχολίασε το ξέσπασμά του για τα νούμερα τηλεθέασης, έδωσε ο Νίκος Μάνεσης. 

Η κάμερα της εκπομπής «Γειά σου» συνάντησε τον Γιώργο Μάνεση, που θέλησε να απαντήσει στα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον ίδιο. Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» είχε αναφέρει: «Το έχει κάνει 2-3 φορές αυτό ο Μάνεσης και ταπεινά λέω ότι είναι τεράστιο λάθος αυτό που κάνει. Πρέπει να σεβόμαστε τις μετρήσεις βάσει των οποίων όλοι κρινόμαστε.

Κι εγώ μπορώ να πω όταν πάω καλά ότι οι μετρήσεις είναι σωστές και όταν δεν πάω ότι είναι λάθος. Αυτό, όμως, είναι αστείο να

το λέμε. Ο Νίκος Μάνεσης κάνει πρωταθλητισμό τόσα χρόνια. Θα του κάτσει και 2-3 μέρες στραβές, πρέπει να βγει να γκρινιάζει τις στραβές μέρες; Μα, πρώτος είναι».

Με τη σειρά του ο Νίκος Μάνεσης απάντησε: «Έχω ιώβεια υπομονή. Είμαι από τους υπομονετικούς ανθρώπους. Δε βγαίνω ποτέ από τα ρούχα μου, λειτουργώ βάσει στρατηγικής, γνωρίζω πολλά πράγματα, ξέρω πότε να αυτολογοκριθώ, λέω αυτά τα οποία πρέπει και μπορούν να ειπωθούν. Κινούμαι μέχρι εκεί που γνωρίζω ότι μπορώ να κινηθώ. Η υπομονή μου είναι ιώβειος, αν σπάσει, υπάρχουν και τα θεσμικά όργανα.

Εγώ είμαι ένας υπάλληλος, ένας υπάλληλος με 40 χρόνια στη δουλειά και νομίζω ότι έχω το θάρρος της τεκμηριωμένης γνώμης μου… Έχετε ακούσει ποτέ από εμένα να αναφέρομαι σε πρόσωπα; Έχετε ακούσει ποτέ να αναφερθώ σε πράγματα πέραν των καταστάσεων; Μιλάω για πράγματα που μπορώ να αποδείξω… Εγώ είμαι από αυτούς που όταν εξαντλείται η υπομονή μου, μιλάω. Ο Γιώργος Λιάγκας προφανώς έχει μεγαλύτερο IQ από εμένα» είπε ο Νίκος Μάνεσης.

To άρθρο Η αιχμηρή απάντηση του Νίκου Μάνεση για Λιάγκα - «Προφανώς έχει μεγαλύτερο IQ από εμένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα