Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στην Κηφισιά - Στο νοσοκομείο δύο έφηβοι, συνελήφθη μαθητής

09:49 25/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Ραντεβού μέσω διαδικτυακών εφαρμογών έκλεισαν δυο ομάδες παιδιών ηλικίας 15 και 14 ετών προκειμένου να «λύσουν τις διαφορές τους» χθες (24.9.2023) το βράδυ στην Κηφισιά.

Οι μαθητές, από περιοχές των βορείων προαστίων συναντήθηκαν στην πλατεία «1η Μαΐου» στις 8 και 15 και μπροστά στα μάτια περαστικών άρχισαν στην αρχή να διαπληκτίζονται και στην συνέχεια να χτυπιούνται μεταξύ τους.

Αποτέλεσμα δυο παιδιά να μεταφερθούν στον νοσοκομείο Παίδων Αγλαία Κυριακού, χωρίς ευτυχώς να είναι σοβαρά τραυματισμένα.

Δυνάμεις της ΟΠΚΕ

και της ΔΙΑΣ που έφτσασαν στο σημείο συνέλαβαν ένα μαθητή, ενώ οι πληροφορίες λένε πως μέσα στης επόμενες ώρες θα υπάρξουν και άλλες συλλήψεις καθώς ταυτοποίηθηκαν και άλλοι ανήλικοι.

Μάλιστα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μίλησαν με τα δυο τραυματισμένα παιδιά, τα οποία ανέφεραν ο ραντεβού κλέιστηκε μέσα διαδικτιακών εφαρμογών, όμως αρνητηθηκαν να πουν το παραμικρό για τα κίνητα του αιματηρού σκηνικού.

Όταν δηλαδή οι αστυνομικοί τους ρώτησαν ποιες διαφορές είχατε με την άλλη ομάδα, οι μαθητές έκλεισαν ο στόμα τους και δεν ανέφεραν το παραμικρό.

Οι αναλυτές της Ασφάλειας κατάφεραν να ταυτοποιήσουν και άλλα παιδιά από μαρτυρίες, αλλά και βίντεο από το σημείο που τα δείχνουν να πλησιάζουν και στη συνέχεια να απομακρύνοταια από την πλατεία της Κηφισιάς. 

To άρθρο Αιματηρή συμπλοκή ανηλίκων στην Κηφισιά - Στο νοσοκομείο δύο έφηβοι, συνελήφθη μαθητής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα