Ακούστηκαν ήχοι από το βυθό, ενώ εντοπίστηκε λευκό αντικείμενο – Ελπίδες για το εξαφανισμένο υποβρύχιο

07:40 21/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Μια σειρά από ήχους που κατέγραψαν τα σόναρς των ομάδων ερευνών που αναζητούν στον βυθό του Ατλαντικού το υποβρύχιο που εξαφανίστηκε κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού, αλλά και ένα λευκό αντικείμενο που εντοπίστηκε να επιπλέει στο νερό έδωσαν χθες (20.6.2023) νέα τροπή στο θρίλερ.

Τα σόναρ των ομάδων έρευνας έπιασαν ήχους στο βυθό του Βόρειου Ατλαντικού, όπου εξαφανίστηκε την Κυριακή (18.6.2023) το υποβρύχιο που έκανε ταξίδι στο ναυάγιο του Τιτανικού με 5 επιβάτες.

Το Sonar

έπιασε ήχους κρουσμάτων την Τρίτη από κάτω από το νερό στον Βόρειο Ατλαντικό, ενώ ένα αεροσκάφος Ρ3 του Καναδά που μετέχει στις έρευνες εντόπισε να επιπλέει στα νερά ένα λευκό ορθογώνιο αντικείμενο, που ίσως είναι από το υποβρύχιο

Το πιο σημαντικό στοιχείο που έφερε μα έστω και ελάχιστη αχτίδα φωτός στο σκοτάδι το θρίλερ με το υποβρύχιο που εξαφανίστηκε κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού είναι σίγουρα αυτοί οι παράξενοι ήχοι που κατέγραψαν τα σόναρς, όπως αποκάλυψε το CNN.

Αρχικά το αμερικανικό δίκτυο μίλησε για έναν ήχο, ενώ αργότερα ανέφερε ότι ακούστηκαν περισσότεροι ήχοι.

Y’all please watch this. It’s a CBS story that aired a while back about that submarine that is now missing. The creators of that missing submarine are DEEPLY unserious. pic.twitter.com/B6JriITyZj

— Marie, MSN, APRN, FNP-C (@FnpMarieOH) June 19, 2023

 

Μέχρι τώρα οι ομάδες έρευνας των ΗΠΑ και του Καναδά που σαρώνουν την περιοχή κοντά στο ναυάγιο του Τιτανικού που εξαφανίστηκε το υποβρύχιο δεν έχουν δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Από την άλλη το λευκό αντικείμενο που βρέθηκε να επιπλέει στα νερά, θα ερευνήσει πλοίο που έσπευσε στην περιοχή όπου το καναδικό αεροσκάφος εντόπισε αυτό το ορθογώνιο κομμάτι.

 

 

To άρθρο Ακούστηκαν ήχοι από το βυθό, ενώ εντοπίστηκε λευκό αντικείμενο – Ελπίδες για το εξαφανισμένο υποβρύχιο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα