Αλέξης Παππάς: Η ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor με υστερόγραφο για τον Τζέιμς Καφετζή

07:21 24/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Η απόφασή του να εγκαταλείψει οικειοθελώς το Survivor ξάφνιασε πολλούς. Μετά τον «άσπονδο φίλο» του, Τζέιμς Καφετζή, ήταν ο δεύτερος που αποχωρούσε. Ο Αλέξης Παππάς κατάφερε φέτος να αναστρέψει το κλίμα που είχε δημιουργηθεί σε βάρος του από το 2021.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει το Survivor, ο Αλέξης Παππάς έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο

Instagram. Επέλεξε να τη συνοδεύσει με μια φωτογραφία από τους… λασπωμένους στίβους μάχης του Αγίου Δομίνικου.

Στην ανάρτησή του, ο Παππά τονίζει πως μπορεί κάτι να τελείωσε αλλά δεν σημαίνει κάτι και πως το Survivor και όσα έζησε τον βοήθησαν να καταλάβει πόση σημασία έχουν τα απλά και τα δεδομένα.

«Μπορεί ο στόχος μου για τον τελικό να μην επιτεύχθηκε, αλλά ένα νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε» γράφει ο ηθοποιός, που «κλείνει» την ανάρτησή του με ένα υστερόγραφο για τον Τζέιμς Καφετζή.

«Σε περιμένω με ανυπομονησία για την τελική μας αναμέτρηση, σ΄ ένα μεγάλο αγώνα Beach Volley φιλανθρωπικού σκοπού» έγραψε, με τον Τριαντάφυλλο να σπεύδει να… κλειδώσει ως έδρα του αγώνα, τη Ρόδο.

     View this post on Instagram           

A post shared by Alexis Papas (@alexispapas)

Όλη η ανάρτηση του Αλέξη Παππά

«Όταν τελειώνει κάτι, δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα. Το Survivor, ένα παιχνίδι στρατηγικής και μία αξέχαστη εμπειρία, για εμένα έφτασε στο τέλος του. Όμως οι δυσκολίες και η ταλαιπωρία αυτού του παιχνιδιού με βοήθησαν να καταλάβω ότι τα πιο απλά & δεδομένα πράγματα είναι αυτά που έχουν αληθινή σημασία.

Μία από αυτές τις αξίες που θεωρούμε δεδομένη είναι η υγεία και κανένα παιχνίδι δεν είναι πιο σοβαρό από το παιχνίδι της ζωής. Γι’ αυτό και το παιχνίδι μου είναι αφιερωμένο στην στήριξη των καθημερινών survivors του κόσμου. Μπορεί ο στόχος μου για τον τελικό να μην επιτεύχθηκε, αλλά ένα νέο κεφάλαιο μόλις άνοιξε και σας ευχαριστώ που είστε δίπλα μου.

ΥΓ: Φίλε Τζέιμς Καφετζή, το σκορ παρέμεινε 8/8. Σε περιμένω με ανυπομονησία για την τελική μας αναμέτρηση, σ΄ ένα μεγάλο αγώνα Beach Volley φιλανθρωπικού σκοπού, όπως είχαμε πει!».

To άρθρο Αλέξης Παππάς: Η ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το Survivor με υστερόγραφο για τον Τζέιμς Καφετζή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα