Η λέξη «χοντρή» στο τραγούδι «Άδωνις», δίχασε ξανά Σταμάτη Κραουνάκη και Άλκηστη Πρωτοψάλτη - «Είναι διάσημος άνδρας»

11:33 16/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήταν κάποτε «αυτοκόλλητοι», αλλά τα τελευταία χρόνια έχουν απομακρυνθεί, ενώ την απόσταση αυτή ήρθε να μεγαλώσει κι άλλο και η περίφημη ιστορία με την λέξη «χοντρή» στο εμβληματικό τραγούδι του συνθέτη «Άδωνις» που ερμήνευσε η σπουδαία τραγουδίστρια.

Η νέα κόντρα της Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Σταμάτη Κραουνάκη ξεκίνησε προχθές (14.11.2023) όταν η τραγουδίστρια και ο Γιώργος Νταλάρας εμφανίστηκαν στο θέατρο

«Παλλάς».

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη είπε το κομμάτι «Πάμε στον Άδωνι για καφέ», αφαιρώντας από τους στίχους το «μια χοντρή», καταδικάζοντας με αυτόν τον τρόπο το body shaming.

Ο Σταμάτης Κραουνάκης δεν άφησε το θέμα να περάσει έτσι. Ο γνωστός συνθέτης μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» στο πλαίσιο της παρουσίασης της νέας του δουλειάς «Ο Τίγρης».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφέρθηκε στο τραγούδι «Άδωνις» και στην απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να κόψει τη λέξη «χοντρή», αποκαλύπτοντας μάλιστα και μια λεπτομέρεια που δεν ήταν γνωστή, καθώς τόνισε ότι η περίφημη «χοντρή νευρικιά» δεν ήταν γυναίκα, αλλά άνδρας και μάλιστα διάσημος.

«Σιχαίνομαι τη λέξη “body shaming”. Κάθε ερμηνευτής στη ζωντανή απόδοση των τραγουδιών έχει δικαίωμα να πειράξει οτιδήποτε. Εγώ που τον λέω τον “Άδωνι” τη δείχνω τη χοντρή και όλες οι χοντρούλες από κάτω ενθουσιάζονται. Το τραγούδι είναι 40 χρόνων και είναι αθώο. Η “χοντρή νευρικιά” που αναφέρεται στο τραγούδι είναι ένας πασίγνωστος άνδρας. Αυτό το πρόσωπο ήταν η αιτία να γράψω αυτό το τραγούδι τότε».

 

«Δεν επικοινωνούμε μετά το φορτηγό του Δήμου Αθηναίων»

Ο Σταμάτης Κραουνάκης τόνισε ότι σχέση του με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη είχε διαταραχθεί μετά την εμφάνιση της τραγουδίστριας σε φορτηγό του Δήμου Αθηναίων, που γύριζε στις γειτονιές και τραγουδούσε την περίοδο της καραντίνας.

«Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη κι εγώ δεν επικοινωνούμε μετά την εμφάνισή της σε φορτηγό του δήμου Αθηναίων στην καραντίνα. Ας κάνει ό,τι γουστάρει, την αγαπώ».

«Είμαστε φίλοι με τον Κασσελάκη»

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στον Στέφανο Κασσελάκη. «Είμαστε φίλοι με τον Στέφανο, του ευχήθηκα για τον γάμο του. Δεν έχω να απαντήσω κάτι για τη φωτογραφία που έβγαλα μαζί του και με τον Tyler».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης αναφερόμενος και στα σχόλια για την προσωπική ζωή του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: «Ελλάδα, χρυσό μου…».

To άρθρο Η λέξη «χοντρή» στο τραγούδι «Άδωνις», δίχασε ξανά Σταμάτη Κραουνάκη και Άλκηστη Πρωτοψάλτη - «Είναι διάσημος άνδρας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άλκηστις Πρωτοψάλτη – Σταμάτης Κραουνάκης, Άδωνις – Είναι,alkistis protopsalti – stamatis kraounakis, adonis – einai