Ο Έντι Ράμα έσπρωξε μπροστά στις κάμερες γυναίκα δημοσιογράφο επειδή δεν του άρεσε η ερώτησή της

21:53 19/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Σάλος έχει προκληθεί στην Αλβανία με τον Έντι Ράμα, ο οποίος μπροστά στις κάμερες έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο.

Ο Έντι Ράμα εκνευρίστηκε από την ερώτηση της δημοσιογράφου Αμπρόζια Μέτα, η οποία τον ρώτησε σχετικά με ένα επενδυτικό σχέδιο στο νησί Σαζάν.

Με το χέρι του έσπρωξε την δημοσιογράφο η οποία κόντεψε να πέσει.

Σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αλβανών Δημοσιογράφων αναφέρει πως «η άρνηση και η αποφυγή του πρωθυπουργού για μια συγκεκριμένη απάντηση συνοδεύτηκε από εκφοβιστική γλώσσα και παραβίαση της δεοντολογίας,

μέχρι και παραβίαση της σωματικής ακεραιότητας του δημοσιογράφου».

#Albania: Women Press Freedom denounces PM Edi Rama’s aggression towards #AmbroziaMeta. It is unacceptable to push a reporter. Not the first time the leader has shown contempt toward critical press. We stand with Meta & demand Rama apologizes & treats journalists with respect. pic.twitter.com/nvYqI6BByD

— #WomenInJournalism (@CFWIJ) March 19, 2024

Αλβανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για νέο ρεκόρ απειλών και εκβιασμών από τον πρωθυπουργό. Επίσης διεθνείς οργανώσεις όπως η  Women In Journalism, καταδίκασαν το γεγονός.

«Δεν είναι η πρώτη φορά που επιδεικνύει περιφρόνηση προς τον κριτικό Τύπο. Στεκόμαστε στο πλευρό της Μέτα και απαιτούμε από τον Ράμα να ζητήσει συγγνώμη και να αντιμετωπίσει τους δημοσιογράφους με σεβασμό» αναφέρει η οργάνωση.

To άρθρο Ο Έντι Ράμα έσπρωξε μπροστά στις κάμερες γυναίκα δημοσιογράφο επειδή δεν του άρεσε η ερώτησή της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλβανία, Έντι Ράμα,alvania, enti rama