Άνδρας επιτέθηκε με σπαθί σε επιβάτες του Μετρό στο Λονδίνο - Μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς και τρεις περαστικούς

13:05 30/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε σε σταθμό του μετρό στο βορειοανατολικό Λονδίνο, καθώς ένας άνδρας εμφανίστηκε με ένα σπαθί σαμουράι σε λονδρέζικη γειτονιά να κυνηγά ανυποψίαστους κατοίκους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δύο αστυνομικοί και τρεις πολίτες έχουν τραυματιστεί. 

Ο σταθμός του μετρό Hainault στο Ilford του Λονδίνου έκλεισε προσωρινά από την αστυνομία, ενώ ο ύποπτος συνελήφθη

λίγη ώρα αργότερα. 

Σε βίντεο που ανέβηκαν στο Twitter φαίνεται ο άνδρας να κυκλοφορεί με το σπαθί από σπίτι σε σπίτι και γύρω του να υπάρχουν ασθενοφόρα και δυνάμεις της αστυνομίας. 

Σε ακόμα ένα βίντεο φαίνεται ένα άτομο πεσμένο στη μέση του δρόμου μέσα σε μια λίμνη αίματος. 

Η κατάσταση της υγείας των τραυματιών δεν έχει γίνει γνωστή. 

BREAKING
Video of the attacker in Hainault this morning. He allegedly waited outside houses and attacked random residents. pic.twitter.com/VmaNvU1VOZ

Paul Golding (@GoldingBF) April 30, 2024

Αν και το περιστατικό έχει χαρακτηριστεί «κρίσιμο», η αστυνομία από την πρώτη στιγμή έχει αποκλείσει τα τρομοκρατικά κίνητρα και «δεν αναζητεί άλλους υπόπτους», όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της.

#hainault https://t.co/UlUR6tdzI7 pic.twitter.com/zxBxjtVV8W

— Sonny Parr (@sonnyp32) April 30, 2024

 

Ο φερόμενος ως δράστης, που έχει συλληφθεί, είναι 36 ετών ενώ στα βίντεο που έχουν δει το φως της δημοσιότητας φαίνεται αποπροσανατολισμένος.

To άρθρο Άνδρας επιτέθηκε με σπαθί σε επιβάτες του Μετρό στο Λονδίνο - Μαχαίρωσε δύο αστυνομικούς και τρεις περαστικούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άνδρας, Μετρό, Λονδίνο - Μαχαίρωσε,andras, metro, londino - machairose