Ανδριάνα Καγιά για την αποχώρηση από το Survivor: Όλα αυτά που είπαν για τις βρισιές ήταν ψέματα

17:22 15/1/2024 - Πηγή: NewsIt

«Δε θα μπορούσα να αλλάξω τον χαρακτήρα μου, για να μην προκαλέσω αντιδράσεις από τους συμπαίκτες μου», λέει η Ανδριάνα Καγιά, στην πρώτη της συνέντευξη μετά την αποχώρησή της από το Survivor.

Η πρώτη αποχώρηση από το φετινό Survivor ήταν αυτή της Ανδριάνας Καγιά, η οποία φάνηκε να μη μπορεί να βρει… κοινό τόπο με τους άλλους παίκτες των Μαχητών.

Μετά την επιστροφής της από τον Άγιο Δομίνικο,

η πρώην παίκτρια του Survivor βρέθηκε στην εκπομπή Fay’s Time και μίλησε για όσα έζησε στη σύντομη συμμετοχή της στο παιχνίδι.

«Πάντως είναι γεγονός, ήταν όλοι εναντίον σου. Αυτό πόσο τυχαίο μπορεί να είναι;» ήταν η πρώτη απορία της Φαίης Σκορδά.

«Μου φάνηκε πολύ περίεργο και με στεναχώρησε πολύ. Εγώ ήθελα εξ αρχής να διατηρήσω το ομαδικό κλίμα. Αυτή είναι και η δουλειά μου (σ.σ είναι κοινωνική λειτουργός). Η πρώτη επαφή με την ομάδα ήταν στα γραφεία της παραγωγής.

Εκεί εγώ με τον αυθορμητισμό μου πήγα με μια βασιλόπιτα και μια σαμπάνια και είπα να την κόψουμε όλοι μαζί για την καλή χρονιά, για να ξεκινήσουμε καλά. Οπότε ένιωσα μέσα μου ότι δεν ήμουν προκατειλημμένη, ότι θα με αντιμετωπίσουν κάπως…», είπε αρχικά η Ανδριάνα Καγιά.

Και συνέχισε: «Στην περίπτωσή μου, δεν υπήρχε η απόδειξη ότι δημιουργώ κάτι, γιατί αλλιώς θα φαινόταν κάτι στις κάμερες. (…) Υπήρχαν κάμερες παντού, μικρόφωνα παντού, οπότε αν συνέβαινε κάτι από αυτά που μου καταλόγησαν, σίγουρα θα φαινόταν κάτι».

Η Ανδριάνα Καγιά, μίλησε και για τη φίλη και συμπαίκτριά της, Δώρα Νικολή, η οποία ήταν και η μόνη από την ομάδα των Μαχητών που και στεναχωρήθηκε για την αποχώρηση της. «Μόνο με τη Δώρα ήμουν κοντά από την αρχή. Έφτιαξαν μια παρέα και εμείς δεν ταιριάζαμε μαζί τους. Και αυτοί ήταν προκατειλημμένοι από την αρχή με εμάς.(…) Δεν αποδείχτηκε ποτέ ότι τους έπιανα έναν έναν και ότι χρησιμοποιούσα μια συγκεκριμένη έκφραση. Δεν θα μπορούσα να εκφραστώ έτσι εγώ, με αυτούς τους χαρακτηρισμούς».

Αναφερόμενη στον Φάνη Μπολέτση, είπε: «Χθες υποστήριξε η ομάδα ότι είναι έντονος χαρακτήρας, ενώ εμένα ήθελαν να με κατακεραυνώσουν για τον έντονο χαρακτήρα μου, ενώ τον Φάνη που είναι παιδί δικό τους και φίλος τους, πήγαν να τον βγάλουν ότι έχει με τη θετική έννοια έντονο χαρακτήρα, τέλος πάντων, εκεί στέκομαι λίγο… ».

  

«Δε θα μπορούσα να αλλάξω τον χαρακτήρα μου, για να μην προκαλέσω αντιδράσεις από τους συμπαίκτες μου. Όλα τα παιδιά παρερμήνευαν τα λόγια μου. (…) Όλα αυτά που είπαν για τις βρισιές ήταν ψέματα, γιατί θα ακουγόταν και θα φαινόταν κάτι. Και στη συμβίωση ήμουν πολύ σωστή απέναντί τους. (…) Όλοι εκεί, είναι μια παρέα, δε θα πω κλίκα», κατέληξε η Ανδριάνα Καγιά.

To άρθρο Ανδριάνα Καγιά για την αποχώρηση από το Survivor: Όλα αυτά που είπαν για τις βρισιές ήταν ψέματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα