Euro 2020, Αγγλία - Σκωτία 0-0 LIVE: Σε τεντωμένο σχοινί το ματς στο «Γουέμπλεϊ»

21:46 18/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Βρετανικό ντέρμπι με… βαριά ιστορία είναι αυτό ανάμεσα σε Αγγλία και Σκωτία στο Γουέμπλεϊ για την 2η αγωνιστική του 4ου ομίλου του Euro 2020.

Η Αγγλία υποδέχεται την Σκωτία, για πρώτη φορά σε επίσημο μετά το 2000, πρώτη σε Euro από το 1996, αλλά 115η γενικά. Το παραδοσιακό βρετανικό ντέρμπι αναμένεται να κρίνει πολλά για την συνέχεια των δύο ομάδων στο Euro, αφού τα «λιοντάρια» με μία νίκη ουσιαστικά προκρίνονται στην επόμενη φάση, ενώ ταυτόχρονα με ήττα οι

Σκωτσέζοι αποχαιρετούν πρόωρα την διοργάνωση.

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Οι Άγγλοι αν και δεν εντυπωσίασαν στην πρεμιέρα, νίκησαν τους Κροάτες δείχνοντας συγκροτημένοι και σοβαροί, με τον Σάουθγκεϊτ να δείχνει πως έχει φτιάξει μία ομάδα που μπορεί να διεκδικήσει με αξιώσεις τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας της.

Στον αντίποδα η Σκωτία, ηττήθηκε με 2-0 από την Τσεχία στην πρεμιέρα, με το καταπληκτικό γκολ του Σικ από τα 46 μέτρα να «σημαδεύει» το ματς και θέλει βαθμό ή βαθμούς για να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης και να μην απογοητεύσεις τους φίλους της που περίμεναν 23 χρόνια για την δουν ξανά σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης.

To άρθρο Euro 2020, Αγγλία - Σκωτία 0-0 LIVE: Σε τεντωμένο σχοινί το ματς στο «Γουέμπλεϊ» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αγγλία – Σκωτία LIVE, Euro 2020,anglia – skotia LIVE, Euro 2020