Αντετοκούνμπο: «Μεγάλη υπόθεση για το NBA ότι ο Γιάννης έμεινε στο Μιλγουόκι» σύμφωνα με τον Σίλβερ (video)

12:00 22/12/2020 - Πηγή: NewsIt

Η παραμονή του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς παραμένει πρώτο θέμα στο NBA, με τον κομισάριο Άνταμ Σίλβερ να υπογραμμίζει τη σημασία της απόφασης του “Greek Freak” για ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Ο Αντετοκούνμπο αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία του με μία ομάδα που βρίσκεται σε μικρή αγορά των ΗΠΑ, γεγονός που κάνει καλό γενικότερα στο “προϊόν” του αμερικανικού μπάσκετ κι έτσι

ο Σίλβερ αποθέωσε τους Μπακς για όσα προσέφεραν στον Έλληνα σούπερ σταρ, ώστε να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους.

Οι δηλώσεις του Σίλβερ

«Μεγάλη υπόθεση (σ.σ. για το NBA) ότι θα παραμείνει στο Μιλγουόκι, σημαίνει ότι η λειτουργεί η Συλλογική Σύμβαση των παικτών, όπως τη σχεδιάσαμε. Θέλουμε οι παίκτες να μένουν στην ομάδα που επιλέχθηκαν, με ανανεώσεις ή επεκτάσεις. Ο στόχος είναι – με την «έκρηξη» των σόσιαλ και τον διαμοιρασμό του ΝΒΑ σε όλο τον κόσμο – οι παίκτες να παίρνουν την απόφαση έχοντας υπόψιν τους το ρόστερ της ομάδας, αλλά και την κοινότητα, τον προπονητή.

Οι Μπακς έχουν κάνει εκπληκτική δουλειά, έχουν ένα ρόστερ πρωταθλητισμού γύρω απ’ τον Giannis. Και η κοινότητα τον αγκάλιασε. Πλέον, ο Giannis έχει κερδίσει προσωπικούς τίτλους και είναι πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο! Αυτό που θέλει να κάνει πια είναι να κερδίσει».

To άρθρο Αντετοκούνμπο: «Μεγάλη υπόθεση για το NBA ότι ο Γιάννης έμεινε στο Μιλγουόκι» σύμφωνα με τον Σίλβερ (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντετοκούνμπο, Μεγάλη, NBA, Γιάννης, Μιλγουόκι, Σίλβερ,antetokounbo, megali, NBA, giannis, milgouoki, silver