Αντιγόνη Ψυχράμη για Δημήτρη Μακαλιά: Είναι υπέροχος, είμαι πολύ τυχερή που τον έχω

15:45 11/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Από το… «Με λένε Πόπη», στην οικογένεια με δυο παιδιά. Η Αντιγόνη Ψυχράμη δεν φανταζόταν ποτέ τον εαυτό της παντρεμένο με παιδιά. Μέχρι που, όπως φαίνεται, γνώρισε τον Δημήτρη Μακαλιά.

Πριν από σχεδόν έναν χρόνο, το ζευγάρι απέκτησε το δεύτερο παιδάκι του. Αντιγόνη Ψυχράμη και Δημήτρης Μακαλιάς έχουν έναν γιο και μια κορούλα 11 μηνών, για την οποία, όπως, δεν έχουν βρει ακόμη το όνομα που θα της δώσουν.

«Φωνάζω την κόρη μου διάφορα ονόματα αλλά δεν μου ταιριάζει τίποτα. Είναι μια κούκλα η μικρή, είναι ίδια ο γιος

μου, έχει βγει κατάξανθη με μπλε μάτια», είπε η Αντιγόνη Ψυχράμη στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη».

«Η μικρή μου είναι 11 μηνών και είμαι πολύ ευτυχισμένη. Στην αρχή, ο γιος μου ζήλευε πολύ, αλλά τώρα έχει γίνει παράδειγμα αδελφού. Δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου μαμά, ούτε παντρεμένη.

Είναι υπέροχος ο Δημήτρης (Μακαλιάς) και είμαι πολύ τυχερή που τον έχω στη ζωή μου. Ο Δημήτρης πρώτα κοιτάει εμάς και μετά τον εαυτό του και αυτό σπανίζει. Τον ευγνωμονώ και τον ευχαριστώ που είναι στη ζωή μου, τον λατρεύω και το ξέρει».

Παραδέχτηκε πως με τον Δημήτρη Μακαλία έχουν φοβερή ένταση και τσακώνονται πάρα πολύ συχνά αλλά αμέσως το λύνουν. «Στην αρχή της σχέσης μας τσακωνόμουν μόνη μου αλλά τον έβαλα στη διαδικασία να τσιτώνει και αυτός.

Στην αρχή δεν έλεγα σ΄ αγαπώ στον Δημήτρη ενώ έλιωνα. Με ό,τι καταπιάνεται ο Δημήτρης το κάνει πάρα πολύ καλά, είναι εργατικός και έχει ταλέντο. Δεν αγαπάω πολύ την τηλεόραση, με κάνει να νιώθω φόβο και ανασφάλεια».

 

Όπως είπε, θα τολμούσε να παρουσιάσει ένα τηλεπαιχνίδι ή ένα μουσικό πρόγραμμα.

Φέτος, η Αντιγόνη Ψυχράμη πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Η απλή μετάβαση», στην οποία πρωταγωνιστεί στο Θέατρο «Ακροπόλ».

To άρθρο Αντιγόνη Ψυχράμη για Δημήτρη Μακαλιά: Είναι υπέροχος, είμαι πολύ τυχερή που τον έχω δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντιγόνη Ψυχράμη, Δημήτρη Μακαλιά,antigoni psychrami, dimitri makalia