Αντώνης Καφετζόπουλος: Από μικρό παιδί μου άρεσε να συζητάω για τον θάνατο

18:45 22/9/2023 - Πηγή: NewsIt

“Πάντα την κάνω αυτή τη συζήτηση” παραδέχθηκε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Με αφορμή την κωμική σειρά “3ος όροφος” στην ΕΡΤ βρέθηκαν ο Αντώνης Καφετζόπουλος και η Λυδία Φωτοπούλου στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” την Παρασκευή. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός εστίασε στο κεφάλαιο “θάνατος”.

«Δεν έχω κανένα θέμα με τον χρόνο που περνάει. Δεν νομίζω ότι θέλουμε να είμαστε νέοι, απλώς κανένας δεν θέλει να πεθάνει. Όσο μεγαλώνεις, λες ωχ. Εγώ είμαι πλέον σε μία ηλικία που βλέπω

ένα ψηλό σκαλί και λέω ωχ», ομολόγησε, αρχικά, ο Αντώνης Καφετζόπουλος με την Τζένη Μελιτά να δηλώνει «Τι είναι αυτή η συζήτηση που τον έχει πιάσει;».

«Πάντα την κάνω αυτή τη συζήτηση, δεν με έχει πιάσει τώρα. Από μικρό παιδί την έκανα. Μου άρεσε να συζητάω για τον θάνατο, για το αναπόφευκτο από 15-17 χρονών. Ήμασταν και λίγο καταραμένοι τότε, λέγαμε τέτοια θανατερά», απάντησε ο Αντώνης Καφετζόπουλος με τον Φώτη Σεργουλόπουλο να συμπληρώνει το εξής. «Πάντως εμένα η νονά μου έχει πει το ωραιότερο και το πιστεύω. «Γιατί λένε ότι το μέλλον είναι αβέβαιο; Το μόνο βέβαιο είναι το μέλλον: θα πεθάνουμε όλοι».

 

«Ρε παιδιά, σας παρακαλώ. Είναι Παρασκευή πρωί, μη με διαλύσετε ψυχολογικά. Θέλω να βγω το Σαββατοκύριακο», παρατήρησε γελώντας η Τζένη Μελιτά, θέλοντας να αλλάξει το θέμα της κουβέντας.

To άρθρο Αντώνης Καφετζόπουλος: Από μικρό παιδί μου άρεσε να συζητάω για τον θάνατο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντώνης Καφετζόπουλος,antonis kafetzopoulos