Αντώνης Λουδάρος: Ο πατέρας μου δήλωσε αδυναμία να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρας μου

10:16 21/4/2024 - Πηγή: NewsIt

“Δεν ξανάφτιαξε τη ζωή του, επέλεξε τη μοναξιά του” ομολογεί ο Αντώνης Λουδάρος.

Για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας σε νεαρή ηλικία, όταν εκείνος ήταν μόλις 12 ετών, αλλά και τη διαχείριση τόσο του ίδιου όσο και του πατέρα του μίλησε με ειλικρίνεια ο Αντώνης Λουδάρος όταν βρέθηκε στην εκπομπή της ΕΡΤ, “Δύο στις 10”.

«Τότε δεν καταλάβαινα αν ήταν ηρωίδα, καταλάβαινα ότι είναι εκεί

η μαμά και μας φροντίζει όλους. Βέβαια έχω μεγάλη απόσταση από τα αδέλφια μου και δεν ήμασταν ταυτόχρονα και οι επτά μέσα στο σπίτι.

Δηλαδή όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, οι αδελφές μου είχαν παντρευτεί αλλά μέναμε κοντογειτονιά» δήλωσε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Η μητέρα μου «έφυγε» όταν εγώ ήμουν 12 ετών, στα 51 της, από διαβήτη. Μια εποχή που ακόμα δεν είχαν εξελιχθεί πολύ και δεν είχε φροντίσει και τον εαυτό της.

Φρόντιζε όλους τους άλλους εκτός από τον εαυτό της. Ξαφνικά αυτό σημαίνει ότι δεν έχεις ρίζα, νιώθεις ότι χάνεις τη φύτρα σου. Την μήτρα, την χάνεις πραγματικά. Ξαφνικά μένεις μόνος σου σε έναν κόσμο και πρέπει να επιβιώσεις».

«Ενώ ο πατέρας μου δεν ξανάφτιαξε τη ζωή του, δήλωσε αδυναμία να το διαχειριστεί αυτό. Δεν μπορούσε και επέλεξε τη μοναξιά του.

Επίσης πολύ δύσκολο και μένα, που τότε σαν πιτσιρικάς το έπαιρνα σαν απόρριψη, αλλά και για αυτόν ήταν ένας δύσκολος δρόμος η δική του μοναξιά» συμπλήρωσε, ακόμα, ο Αντώνης Λουδάρος στο μαγκαζίνο της ΕΡΤ

To άρθρο Αντώνης Λουδάρος: Ο πατέρας μου δήλωσε αδυναμία να διαχειριστεί τον θάνατο της μητέρας μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αντώνης Λουδάρος,antonis loudaros