Με πανό και συνθήματα οι αγρότες στην Agrotica - Την Τρίτη αποφασίζουν πανελλαδικά για τα μπλόκα

12:01 3/2/2024 - Πηγή: NewsIt

Σε εξέλιξη είναι το μεσημέρι του Σαββάτου (3.2.2024) το μεγάλο συλλαλητήριο των αγροτών στη Θεσσαλονίκη έξω από την έκθεση Agrotica, όπου παραμένουν παραταγμένα τα τρακτέρ τους. 

Αγρότες από την Θεσσαλία καταφτάνουν από το πρωί του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη, για να ενώσουν τις φωνές τους με τους αγρότες που βρίσκονται ήδη

έξω από τη ΔΕΘ. Την Τρίτη καλούνται αντιπροσωπείες από όλα τα μπλόκα πανελλαδικά στη Νίκαια της Λάρισας για να συζητήσουν τις επόμενες κινήσεις τους.

Η κύρια δύναμη των αγροτών στα μπλόκα βρίσκεται στην Καρδίτσα – περισσότερα από 1.000 τρακτέρ. Αγρότες βρίσκονται συγκεντρωμένοι επίσης στον Πλατύκαμπο, στην Πτολεμαΐδα, στο Κάστρο Βοιωτίας, στην Κουλούρα Ημαθίας και το Δερβένι Θεσσαλονίκης.

Τρακτέρ βρίσκονται επίσης στα Μουδανιά, στα Τρίκαλα, στην Καλαμπάκα και στην Επανομή.

Αγρότες αγανακτισμένοι πέταξαν σε δρόμο της Θεσσαλονίκης, ως ένδειξη διαμαρτυρίας, μήλα και κάστανα και δηλώνουν αγανακτισμένοι ότι όλη η παραγωγή τους βρίσκεται σε κακή κατάσταση.

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2024/02/mila_agrotes.mp4https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2024/02/agrotes54.mp4

Οι αγρότες θα παραμείνουν στα σημεία και την Τρίτη αναμένεται να αποφασίσουν για το μέλλον των κινητοποιήσεων τους. 

https://www.newsit.gr/wp-content/uploads/2024/02/agrotes45.mp4

To άρθρο Με πανό και συνθήματα οι αγρότες στην Agrotica - Την Τρίτη αποφασίζουν πανελλαδικά για τα μπλόκα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ανυποχώρητοι, - Κλιμακώνουν, Δευτέρα - Παραταγμένα, Agrotica,anypochoritoi, - klimakonoun, deftera - paratagmena, Agrotica