Απέφυγε να απαντήσει για τον Ηλία Κασιδιάρη ο Βασίλης Στίγκας – Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του στην εισαγγελέα

15:47 19/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Πάνω από 4 ώρες διήρκησε το δεύτερο μέρος της κατάθεσης του Βασίλη Στίγκα, στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Γεωργία Αδειλίνη στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί σχετικά με τις καταγγελίες του προέδρου των Σπαρτιατών περί «ανάμιξης» της greek mafia στο κόμμα.

O πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας  εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου του Αρείου Πάγου δήλωσε ότι απάντησε ευθαρσώς σε όλες τις ερωτήσεις της εισαγγελέως, προσθέτοντας: «Πιστεύω ότι δεν άφησα κανένα κενό

και από εκεί και πέρα είναι δική της η απόφαση για το εάν θα συνεχίσει ή εάν θα σταματήσει εδώ την υπόθεση».  Από την άλλη, αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις για τις σχέσεις του κόμματος με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Απαντώντας σε ερώτηση εάν επανέλαβε τις δημόσιες καταγγελίες του ο πρόεδρος των Σπαρτιατών, Βασίλης Στίγκας τόνισε πως τις επανέλαβε, επισημαίνοντας ωστόσο πως δε θα ήθελε να πει δημόσια εάν κατονόμασε και συγκεκριμένα πρόσωπα και ποια.

Ο Βασίλης Στίγκας πρόσθεσε, απαντώντας σε ερώτηση εάν αισθάνεται απειλούμενος και εκβιαζόμενος, «Όχι, δεν αισθάνομαι, δεν το γνωρίζω αν έχει τελειώσει,  αλλά πιστεύω ότι έχουν τελειώσει όλα αυτά τα πράγματα. Είμαι σε απόλυτο συγχρονισμό με τους βουλευτές, με όλους τους βουλευτές πλην του κυρίου Φλώρου που έχει αποστασιοποιηθεί και ανεξαρτητοποιηθεί».

«Για τον Κασιδιάρη θα σας τα πει η εισαγγελέας»

Κλείνοντας ο Βασίλης Στίγκας, απέφυγε να απαντήσει σχετικά με το ρόλο του Ηλία Κασιδιάρη σε όσα συνέβησαν στην κοινοβουλευτική ομάδα των «Σπαρτιατών» και σχολίασε πως: «αυτά θα σας τα πει η κυρία εισαγγελέας τι πόρισμα θα βγάλει».

Σημειώνεται πως δεν αποκλείεται η κυρία Αδειλίνη, αν το κρίνει αναγκαίο, θα καλέσει να καταθέσουν και άλλα πρόσωπα τα οποία έχουν αναφερθεί από τον Βασίλη Στίγκα ή κρίνει ότι η κατάθεσή τους θα συμβάλει στην προκαταρκτική έρευνα που διεξάγει.

To άρθρο Απέφυγε να απαντήσει για τον Ηλία Κασιδιάρη ο Βασίλης Στίγκας – Ολοκληρώθηκε η κατάθεσή του στην εισαγγελέα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα