«Απειλούσαν την 38χρονη - Φοβισμένοι οι γονείς της» λέει ο Λύτρας για την επίθεση με καυστικό υγρό

09:55 28/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Η 38χρονη δέχονταν συνεχώς απειλές, αποκάλυψε ο Απόστολος Λύτρας, δικηγόρος της κατηγορουμένης που πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο, ενώ συμπλήρωσε πως η οικογένειά της φαίνεται πως είναι φοβισμένη. 

Ο Απόστολος Λύτρας μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 για την υπόθεση με το καυστικό υγρό στο Ηράκλειο

επανέλαβε πως είναι μια φοβισμένη γυναίκα: «Απ’όσα μας έχει αναφέρει δεχόταν απειλές τόσο από τον σύζυγό της όσο και από την οικογένειά του. Μάλιστα, έχει μηνύματα που της λένε ότι θα την σκοτώσουν. Γενικά ήταν μια φοβισμένη γυναίκα».

Σε ερώτηση γιατί η οικογένεια της 38χρονης δεν την στηρίζει ο κ. Λύτρας είπε: «Αφήστε, περιμένετε να δούμε. Έχω την εντύπωση πως και εκείνοι φοβούνται».

Ο ίδιος σημείωσε πως η άλλη πλευρά προσπαθεί να την παρουσιάσει σαν μια γυναίκα αδίστακτη, κάτι που δεν ισχύει.

Μάλιστα, σημείωσε με έμφαση πως: «Ήταν ένα ζευγάρι παντρεμένο το οποίο δεν συναντιόνταν πουθενά αλλού παρά μόνο σε ξενοδοχεία».

 

Συνέχισε λέγοντα πως «το υγρό το είχε μαζί της για αυτοάμυνα. Είναι ένα καθαριστικό, καυστικό, που το είχε ούτως ή άλλως μαζί της».

Τόνισε πως: «Βλέποντας την ιατροδικαστική έκθεση και τα ποσοστά των εγκαυμάτων βλέπω πως είναι στο 12% όταν σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις φτάνει μέχρι το 90%».

Τέλος μίλησε και για την περίπτωση της πελάτισσάς του Ιωάννας Παλιοσπύρου, που έχει δεχτεί επίθεση με βιτριόλι, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεώρησα ότι έπρεπε να ενημερώσω πρώτος την Ιωάννα Παλιοσπύρου. Δεν έχουν σχέση οι δύο περιπτώσεις. Εδώ μιλάμε για μια γυναίκα κακοποιημένη που δέχτηκε και απόπειρα βιασμού».

To άρθρο «Απειλούσαν την 38χρονη - Φοβισμένοι οι γονείς της» λέει ο Λύτρας για την επίθεση με καυστικό υγρό δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα