Από το Porompompero έως την Black Friday, ένα Κωτσοβ…ΟΛΕ! δρόμος

09:28 22/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Έχουν περάσει 54 χρόνια από τότε οι αδερφοί Κατσάμπα έφεραν στην Ελλάδα το τραγούδι «El Porompompero» και μέχρι σήμερα το… «ποροπομπέιρο» συνεχίζει να ξεσηκώνει γενιές και γενιές!

Και μπορεί… το  «El Porompompero» να μην μπορεί να μεταφραστεί σε καμία γλώσσα, καθώς δεν έχει το παραμικρό νόημα, σημαίνει όμως… πολλά. Θα καταλάβετε γιατί.  

Πόσες φορές στην καθημερινότητα (τη δύσκολη, η αλήθεια είναι) έχετε ακούσει κάτι τόσο εξωφρενικό

που μέσα στο κεφάλι σας αρχίσει να παίζει το εν λόγω τραγούδι;

Ας είμαστε ειλικρινείς, πόσοι δεν ζείτε καθημερινές στιγμές απόλυτου παραλογισμού; Να πηγαίνεις ας πούμε να νοικιάσεις ένα σπίτι και να σου ζητάνε τα ενοίκια ενός χρόνου «μπροστά», μαζί με εγγύηση; Δεν αρχίζει εκεί ο εγκέφαλος τα… «ποροπομπέιρο» για να μην ουρλιάξετε;  

Και στη δουλειά; Ας μην αρχίσουμε εκεί. Γιατί στο γραφείο, πάει το «ποροπομπέιρο» σύννεφο. Να αντέξεις τους παραλογισμούς του αφεντικού, των συναδέλφων που μπορεί να θέλουν να λουφάξουν, την πίεση.

«Ποροπομπέιρο» κι άγιος ο θεός δηλαδή…

Και μέσα σε όλη αυτή τη ζάλη, πλησιάζει και η Black Friday. Και φοβάσαι πως όταν θα αρχίσεις να ψάχνεις προσφορές, θ’ αρχίσουν οι μαράκες ρυθμό να δίνουνε… Ώπα! Λάθος τραγούδι. Αλλά ίδια ουσία…

«Ποροπομπέιρο» ξανά, αλλά από την… άλλη, από την καλή. Γιατί σε μια εποχή που ακούς πολλά ποροπομπέιρο για την Black Friday ή Μπλακ Φράιντεϊ που λένε και στο χωριό, δε χρειάζεται να ψάχνεσαι, καθώς το πραγματικό Μπλακ Φραιντεϊ που σου δίνει λύσεις για τα πάντα θα το βρεις σε έναν μοναδικό προορισμό και είναι… «τουμπανέιρο».

Εδώ (στον Κωτσόβολο και τα 92 καταστήματά του δηλαδή), τα «ποροπομπέιρο» αρχίζουν μόνο για καλό σκοπό! Για να πανηγυρίσετε για τις προσφορές που θα βρείτε. Σας περιμένουν οι φθηνότερες τιμές, η άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση, οι αγορές με πλάνο δόσεων και όλα σε αμέτρητες επιλογές.

Στον Κωτσόβολο θα βρείτε τουμπανέιρο ντηλς στις χαμηλότερες τιμές για φέτος και επειδή είναι λογικό να ψαχτείτε, μπείτε στο kotsovolos.gr και δείτε το ιστορικό τιμής του προϊόντος που σας ενδιαφέρει.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ, καθώς ο Κωτσόβολος, κάθε ημέρα προσφέρει και ένα δώρο σε όλους όσους κάνουν τις αγορές τους κατά την περίοδο του Black Friday!

Και αυτή τη Black Friday στον Κωτσόβολο μπορείτε να αγοράσετε στην καλύτερη τιμή ό,τι θέλετε και να το έχετε στην πόρτα σας μέσα σε μια ώρα. Ή να πείτε εσείς πότε και πού θέλετε να έρθει η παραγγελία σας.

Κι αν βιάζεστε τόσο, μπορείτε να το παραλάβετε 20 λεπτά μετά την παραγγελία, σε ένα από τα 73 Quick Points των καταστημάτων Κωτσόβολος. Μια παραγγελία που μπορείτε να την κάνετε είτε σε ένα από τα καταστήματα, είτε τηλεφωνικά στο 210 28 99 999 είτε online στο kotsovolos.gr.

Και επειδή κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ, με κάθε αγορά από τον Κωτσόβολο, έχετε εγγύηση και ασφάλεια για τη λειτουργία της συσκευής σας στο 100%!

Και φυσικά, ευέλικτους τρόπους πληρωμής με το πλάνο δόσεων και άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτα.

Ανακάλυψτε εδώ περισσότερες πληροφορίες και μείνετε συντονισμένοι, γιατί στο φετινό Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου μαζί με τις απίθανες προσφορές, έρχονται πολλά δώρα και εκπλήξεις… τουμπανέιρο!

Και η φετινή Μπλακ Φράιντεϊ του Κωτσόβολου, που θα σας κάνει να αναφωνήσετε «Κωτσοβ… ΟΛΕ!».

To άρθρο Από το Porompompero έως την Black Friday, ένα Κωτσοβ…ΟΛΕ! δρόμος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Porompompero, Black Friday, Κωτσοβ…ΟΛΕ,Porompompero, Black Friday, kotsov…ole