Απολαυστική Σάκκαρη: Διέλυσε την Κις και έκλεισε ραντεβού με την Πεγκούλα στα ημιτελικά της Ουάσινγκτον

09:55 5/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη φαίνεται ότι βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό και εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις της στην Ουάσινγκτον.

Η Μαρία Σάκκαρη έδωσε δύο αγώνες μέσα σε μία ημέρα. Αρχικά νίκησε άνετα την Φερνάντες και στη συνέχεια ισοπέδωσε και την Μάντισον Κις με 6-3, 6-3 για να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά, όπου θα συναντήσει την Τζέσικα Πεγκούλα (5/8, 21:00).

Η Ελληνίδα τενίστρια δεν χρειάστηκε περισσότερα από 75 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της αντιπάλου της. Υπερασπίστηκε αποτελεσματικά το σερβίς της, έκανε τρία

μπρέικ σε κομβικά σημεία του αγώνα και έφτασε άνετα στη νίκη.

Στα ημιτελικά, το εμπόδιο της Τζέσικα Πεγκούλα είναι αρκετά υψηλό. Η Νο.4 τενίστρια στον κόσμο σταμάτησε με 4-6, 6-3, 6-4 την πορεία της εξαιρετικής Ελίνα Σβιτολίνα.

Η Μαρία Σάκκαρη θα παίξει στον έκτο φετινό ημιτελικό της (Λινζ, Ντόχα, Indian Wells, Μαδρίτη, Βερολίνο, Ουάσινγκτον) και το θέμα είναι αυτή τη φορά να κάνει το βήμα παραπέρα, να περάσει στον τελικό και να διεκδικήσει τη δεύτερη κούπα της καριέρας της.

Στο head to head με την Πεγκούλα η Σάκκαρη προηγείται με 4-3, όμως η Αμερικανίδα κέρδισε την τελευταία αναμέτρησή τους στα ημιτελικά της Ντόχα τον περασμένο Φεβρουάριο.

Στον άλλο ημιτελικό η Λιουντμίλα Σαμσόνοβα θα παίξει με τη νικήτρια του αγώνα Μπέντσιτς-Γκοφ.

To άρθρο Απολαυστική Σάκκαρη: Διέλυσε την Κις και έκλεισε ραντεβού με την Πεγκούλα στα ημιτελικά της Ουάσινγκτον δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απολαυστική Σάκκαρη, Διέλυσε, Κις, Πεγκούλα, Ουάσινγκτον,apolafstiki sakkari, dielyse, kis, pegkoula, ouasingkton