Απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες για σχέσεις με τη Greek Mafia - Αντιμέτωποι με βαρύ κατηγορητήριο οι δύο

13:40 22/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Απολογούνται το πρωί της Δευτέρας (22.1.2024) οι τρεις συλληφθέντες για συμμετοχή στη λεγόμενη Greek Mafia, ενώ οι δύο από τους τρεις βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα βαρύ κατηγορητήριο που σχετίζεται με δολοφονίες. 

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν από νωρίς το πρωί της Δευτέρας συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης της ΟΠΚΕ ενώπιον

της 24ης τακτικής ανακρίτριας, καθώς φέρονται να συμμετείχαν σε τρεις δολοφονίες μελών της Greek Mafia και σε τρεις απόπειρες ανθρωποκτονία.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο τα μέλη φαίνεται να συμμετείχαν στις δολοφονίες Γιάννη Σκαφτούρου, Βασίλη Ρουμπάτη και Διονύση Μουζακίτη, καθώς και τις απόπειρες ανθρωποκτονίας των Μαυρόπουλου (στην Κατερίνη) και δύο συγγενικών προσώπων του Γιάννη Σκαφτούρου.

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ αναφέρει πως οι απολογίες τους προχωρούν γρήγορα. Οι δύο αντιμετωπίζουν το βαρύ κατηγορητήριο και ο τρίτος αντιμετωπίζει μόνο πλημμεληματικές κατηγορίες για λαθρεμπορία και παράνομη οπλοκατοχή, καθώς μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν πακέτα με λαθραία τσιγάρα και γεμιστήρες από καλάσνικοφ.

 

Ο 21χρονος που έχει συλληφθεί μέχρι στιγμής τηρεί αρνητική στάση, λέγοντας στις αστυνομικές Αρχές ότι δεν γνωρίζει τους δύο συγκατηγορουμένους του.

To άρθρο Απολογούνται οι τρεις συλληφθέντες για σχέσεις με τη Greek Mafia - Αντιμέτωποι με βαρύ κατηγορητήριο οι δύο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απολογούνται, Greek Mafia - Αντιμέτωποι,apologountai, Greek Mafia - antimetopoi