Άρης – ΑΕΚ: Μάχη με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας

09:52 17/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Άρης υποδέχεται απόψε (19:00, CosmoteSport2) την ΑΕΚ στο “Κλ. Βικελίδης” στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η αναμέτρηση Άρης – ΑΕΚ έχει χαρακτήρα τελικού, μιας και η πρώτη συνάντηση στην OPAP Arena ήρθε ισόπαλη 0-0 και άφησε τα πάντα ανοικτά για το εισιτήριο των προημιτελικών.

Ο

νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει στους «8» έναν εκ των Λεβαδειακού ή Νίκη Βόλου (1-1 το πρώτο ματς) και στους «4» την ομάδα που θα προκύψει από τα ζευγάρια ΟΦΗ-Κηφισιά (3-1 ο πρώτος αγώνας) και Παναιτωλικός-Athens Kallithea (3-2 το σκορ στο Αγρίνιο).

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα που θα πανηγυρίσει στο τέλος της βραδιάς θα έχει ανοικτό δρόμο έως τον τελικό του Κυπέλλου, όντας το απόλυτο φαβορί σε κάθε γύρο.

Ο Άρης βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ο Άκης Μάντζιος υπολογίζει στις υπηρεσίες των Κουέστα και Bερστράτε, όπως και στους νεοφερμένους Ροζ, Φετφατζίδη οι οποίοι έπαιξαν προσφάτως απέναντι στον Παναιτωλικό. Εκτός έμειναν οι Ζουλ, Ρουπ, Βέλεθ, Πάρντο, Μενέντες, Ματαρίτα, Πάβιτσιτς, Κάρλσον, Χριστοδουλόπουλος, Δεληζήσης, Κυριαζής.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ καλείται να βγάλει φρεσκάδα μετά το δύσκολο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ματίας Αλμέιδα δεν θα έχει διαθέσιμο τον πιο φορμαρισμένο παίκτη του, τον Λιβάι Γκαρσία (δυο γκολ με τον Παναθηναϊκό, εννέα συνολικά στα τελευταία οκτώ ματς), αλλά και τον τραυματία, Κώστα Γαλανόπουλο, όπως φυσικά και τους διεθνείς, Μουκουντί, Ζίνι, Χατζισαφί και Μοχαμάντι. 

To άρθρο Άρης – ΑΕΚ: Μάχη με φόντο τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα