Ματς καριέρας από Τζολάκη! Όλες οι επεμβάσεις, το πέναλτι που έβγαλε και οι αγκαλιές μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού

21:57 25/1/2023 - Πηγή: NewsIt

Μπορεί ο Ελ Αραμπί να έκρινε τον προημιτελικό, Άρης – Ολυμπιακός με το γκολ που σημείωσε (0-1), αλλά ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν αυτός που “έλαμψε” στο “Βικελόιδης”, κατεβάζοντας… ρολά και “βγάζοντας” πέναλτι στο φινάλε του αγώνα.

Ο Κωνσταντίνος Τζολάκης ήταν αυτός που κράτησε… ζωντανό τον Ολυμπιακό στην έδρα του Άρη, κρατώντας ανέπαφη την εστία του, μέχρι τη λήξη του προημιτελικού

στο “Βικελίδης”.Ο Έλληνας πορτιέρε είπε “όχι” στις προσπάθειες των γηπεδούχων, κάνοντας την κορυφαία του επέμβαση στο 82′, στο πέναλτι που κέρδισαν οι Θεσσαλονικείς.

Διαιτητής και VAR έδωσαν… έγκριση στο πέναλτι που κέρδισε ο Άρης, ο Γκρέι ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Τζολάκης το “έβγαλε” και πήρε μια μεγάλη ανάσα ανακούφισης. Λίγο μετά, ο Ελ Αραμπί σφράγισε την ερυθρόλευκη πρόκριση.

Ο σφύριγμα της λήξης βρήκε τους “ερυθρόλευκους” να πανηγυρίζουν την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και τον Τζολάκη να… πνίγεται στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

To άρθρο Ματς καριέρας από Τζολάκη! Όλες οι επεμβάσεις, το πέναλτι που έβγαλε και οι αγκαλιές μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα